За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Re: Re: Галерии Папарак и Ах морето...
От: firefighter Дата: 29.07.2011 11:18
"...Tака че пускай в базара тия пентакси дет си ги сбрал на половин цена ,Стефанов ще ги лапне кат куцо пиле домат и взимай некой убаво стъкло за Д700 ,време е да влезеш в А-група
Венци, четеш мисли, брат...
Тъкмо напълних един сак с Pentax-и и Pentax-ски обективи и ще отварям сергията... Във вторник си идвам в БГ и ще обявявам yard sale...
За подгряване на публиката: Pentax K 20 D; Pentax K 200 D и обективи 16-45 мм.; 50 мм. на 1.4 и още един-два китови... All must go!
От: firefighter Дата: 29.07.2011 11:18
"...Tака че пускай в базара тия пентакси дет си ги сбрал на половин цена ,Стефанов ще ги лапне кат куцо пиле домат и взимай некой убаво стъкло за Д700 ,време е да влезеш в А-група
Венци, четеш мисли, брат...

Тъкмо напълних един сак с Pentax-и и Pentax-ски обективи и ще отварям сергията... Във вторник си идвам в БГ и ще обявявам yard sale...

За подгряване на публиката: Pentax K 20 D; Pentax K 200 D и обективи 16-45 мм.; 50 мм. на 1.4 и още един-два китови... All must go!

firefighter

Свършиха ли папараците в тоя сайт или са се запили с мастиски по плажа.

firefighter
Чакаме репортажа от Гръцко!

Чакаме репортажа от Гръцко!
за любителите на папарацки фотки ,за Веси и Ратони и киризчиите пускам репортажа от гърцко ,повечето снимки са кроп щот са снимани от борда на яхтата ми :

първата снимка е на двама младежи ,които щракнах на брега разхоождащи се ,явно слуха ,че гърците са измислили секса и после римляните са го усъвършенствали кат прибавили и жената е верен

всъщност скоро попаднах на една римска двойка адамовци и една жена ,люпеща семки в очакване

..... to be continued

първата снимка е на двама младежи ,които щракнах на брега разхоождащи се ,явно слуха ,че гърците са измислили секса и после римляните са го усъвършенствали кат прибавили и жената е верен

всъщност скоро попаднах на една римска двойка адамовци и една жена ,люпеща семки в очакване

..... to be continued

firefighter: Определено съм разочарована.
Не е това, което обещаваше. Виж българските чистачки с червените мантички стояха много по-добре пред фотоапарата, отколкото тез провиснали ... и .... дето ги пусна. 'Бе казах ли ти аз, че там готина мацка гъркиня няма да снимаш?!? Ама ти - не, та не!
Там, ако снимаш готино д.., то българско ще се окаже.
Ще видим какво ще попадне скоро и в моя обектив!

vess_ta , не си права - попаднах и на свежи бройки

е някои бяха доста далеко

но ,бас ловя че всичко бе естествен продукт - без силикон и лифтинг

признавам ,че понякога погледа ми бе изкушаван от хубави дупета ,но както се вижда от снимката по долу

те бяха мъжки ,докато класиката в жанра - рубенсовите форми

бяха в изобилие и пълнеха окото - до просълзяване
.... то би кънтинюед

е някои бяха доста далеко

но ,бас ловя че всичко бе естествен продукт - без силикон и лифтинг

признавам ,че понякога погледа ми бе изкушаван от хубави дупета ,но както се вижда от снимката по долу

те бяха мъжки ,докато класиката в жанра - рубенсовите форми

бяха в изобилие и пълнеха окото - до просълзяване

.... то би кънтинюед

Редактирано от автора , 24.08.2011 14:13:01
firefighter: Ужас!!! Венци, ако това ти е критерия за красиво и свежо.... направо ти се срина авторитета за ценител на засуканите форми! Ти да не си дебнал някой нудиски плаж за пенсионери?

Абе човек викай,че тук си ги сложил,те остаряха докато ги видя!
Готини снимки!
Ония нагласените не са интересни!Снимаш и бягаш,че гледам изловили те и лошо гледат,току виж доплували при теб
и после

firefight огън си! то верно, че моделите валко трета възраст, но пък кадъра си е кадър и момента си е момент :)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!