За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Фото конкурса се проведе с любезното съдействие на фотомагазин фотомагазин Pixel Plus и сдружение "Фотографско Общество Варна"
Първо място: Фотоапарат Nikon P50
Снимка: Поглед към фиорда
Автор: RATTONNI
Второ място: Уикенд за двама в Хотел Color - Варна
Снимка: Как вечным огнëм сверкает днëм, вершина, изумрудным льдом.
Автор: musala
Трето място: Ваучер за 100 лв, за принтиране на голям формат фотографии на машина Fuji Frontier 750 (размер до 30/90 cm)
Снимка: Златният град
Автор: Arcadia
Наградите бяха връчени при откриване на изложбата.
Изложбата на фотоконкурс "ПАНООРАМА" включваща финалната селекция от 22 фотографии бе открита на 29 юли 2011 г. във Варна - галерия АКтивАрт, ул. Дунав 5 и ще може да я разгледате в продължение на две седмици. Изложбата ще бъде показана и на Фотоваканция 2011.
Моменти от откриването
Честито!
Първо място: Фотоапарат Nikon P50
Снимка: Поглед към фиорда
Автор: RATTONNI
Второ място: Уикенд за двама в Хотел Color - Варна
Снимка: Как вечным огнëм сверкает днëм, вершина, изумрудным льдом.
Автор: musala
Трето място: Ваучер за 100 лв, за принтиране на голям формат фотографии на машина Fuji Frontier 750 (размер до 30/90 cm)
Снимка: Златният град
Автор: Arcadia
Наградите бяха връчени при откриване на изложбата.
Изложбата на фотоконкурс "ПАНООРАМА" включваща финалната селекция от 22 фотографии бе открита на 29 юли 2011 г. във Варна - галерия АКтивАрт, ул. Дунав 5 и ще може да я разгледате в продължение на две седмици. Изложбата ще бъде показана и на Фотоваканция 2011.
Моменти от откриването
Честито!
Редактирано от администратор , 17.08.2011 12:15:55
Браво на организаторите, победителите и участниците! Изложбата заслужава да се види
Честито
В изложбата взеха участие снимки на:RATTONNI, musala,Arcadia,SHEGO, kshivacheva, jordan_rusev, kdlaz, firefighter, elenajs, nikolnikol, Jordan, Hypnotic, arthuro, spstefanov.Честито на всички!
Честито на победителите!
Честито на победителите
RATTONNI щот традицията повелява да почерпиш ...чувал съм от стари викинги ,че
водка "Викингфиорд" била твърде добра на вкус
RATTONNI щот традицията повелява да почерпиш ...чувал съм от стари викинги ,че
водка "Викингфиорд" била твърде добра на вкус
firefighter,ще те чакам на Фотоваканция в Албена.Но нека не е с водка фиорди,че от нея много боли глава!
Благодаря на всички, взели участие в този конкурс. Радвам се че с общи усилия успяхме да проведем този първи конкурс за Панорамнаи снимки! От сега обещаваме че, този конкурс ще стане ежегоден, надявам се и международен. Наздраве, с тези които не се зпаонахме и видяхме във Варна, очаквам ви на Фотоваканция за бири - мири
ето и още снимки от откриването и награждаването: http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.191725797555575&type=1
Поздравления за победители и участници!! Много ме е яд ,че в последния момент се отложи посещението ми там, но се надявам да има и други възможности!!
Поздрави на участниците и наградените!!!
Благодаря на журито за оказаната чест!
Съжалявам, че не присъствах лично, за да си получа наградата, но не бях в България по това време. С малко, но се разминахме с мероприятието...
Честито на останалите наградени, както и на участниците в изложбата - прекрасни кадри!
Съжалявам, че не присъствах лично, за да си получа наградата, но не бях в България по това време. С малко, но се разминахме с мероприятието...
Честито на останалите наградени, както и на участниците в изложбата - прекрасни кадри!
Поздрав за всички участници, честито на победителите. Жалко, че не можах да отида
поздравления за победителите
Браво на победителите, всички учасници и организатори[beer]!
И моята класация е такава!Браво на победителите !
Браво на победителите,и на всички участващи!
Поздравления за победителите и за всички участници
Браво - RATONNI! Перфектно представяне на Варна!
Поздравления и за другите наградени!
Чудесна инициатива и селекция!
Поздравления и за другите наградени!
Чудесна инициатива и селекция!
Добри фотографии!
поздравления!
Благодаря на всички Вас за подкрепата за спечелване на почетното първо място във фотоконкурса ПОАНОРАМА!Поздрави и на musala и Arcadia,който се представиха с много добри снимки.Честито и на всички участвали в изложбата!
И от мен поздрави!
batgicho : да !!!
Браво на победителите и на участниците :)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!