Популярни снимки за

Всички снимки

Самостоятелна фото изложба на Чавдар Костов!

На 30.12.2005г., петък, от 18 и 30 часа в Детски парти клуб "МЕНТОВ НОСОРОГ" се открива Първата самостоятелна фото изложба на Чавдар Костов (tkostov) на тема "В света на животните". Изложбата се организира от Фото портала "Забавления с фотография" (CollPics) и от Детски парти клуб "МЕНТОВ НОСОРОГ". Снимките са заснети в Зоопарка в Сеул специално за радост на децата и родителите посещаващи парти клуба! Заповядайте на откриването!
Тук!

http://www.marti-online.com/nosorog/kontakti.php

Редактирано от администратор , 11.01.2006 19:17:18

Браво, Костов!!!
а шведска маса ще има ли???? или поне шведки
Браво на Чавдар!
Ей, Костов, радвам се за теб!

Джъмбо, ако научиш нещо по въпроса, който те интересува, пусни инфо тук та и аз да съм наясно
Поздравления Костов ;)

Редактирано от автора , 26.12.2005 20:55:47

да бе точно на теб ще кажа
вместо да запазя повече кльопачка или жени за мен
Учудена съм, че е първа при това качествено количество чудесни фотографии! Поздравления!
Браво, Чавдаре, браво, Костов! Поздравления за изложбата и весели празници!
Джъмбо, че к`во бре!? да не съм монополист?! ще поделим "храната"
Браво! Браво! Снимките от зоопарка в Сеул наистина са за изложба! Много се радвам за Костов и бих искала да дойда, но май ми е невъзможно за сега Успех!!
Желая от все сърце УСПЕШНА изложба!!!
аз не разбрах аванта ще има ли че докато стигна до там в тоз студ и мрак бая калории изхабявам
пък ако съм упоен с бира ставам по-малко заядлив
Честито Костов!
Благодаря на всички! Ще се радвам да се видим всички в петък!
До вчера бяха празници. Днес си записах час за аудиенция в Шветското посолство и ще се опитам да уредя група шведки да донесат маса. Предвид ограниченото време и наближаващите празници вероятността за успех не е много голяма. Ще се боря до последно!
Честито и успехи
Това триабваше да е ръкостискане.......дано се разбира.......но аз няма да съм тук и ще изпусна изложбата
ох как го написах...трябваше не триабваше...........то от толкова чатене.....
Браво,поздрави и успех
Поздравления
Честито, Костов! Сигурна съм, че изложбата ще е успешна! Всички се радваме за теб! Ако можех да дойда да те уважа, щях, но не мога, все пак БРАВО!!! Само късмет за напред с другите изложби, защото на дали ще е първа и последна!
а такааа!:) браво за изложбата! давай все така!
Бравооо!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола