Популярни снимки за

Всички снимки

Лимит и за дневния брой качени снимки!

Крайно време е да се въведе лимит за броя на качените снимки за един ден. До кога ще се позволява да се на всеки, на когото му хрумне да си разтоварва картата на сайта с кадри, повечето от които не са на фокус? Нормално ли е да се качват на ден по 50 кадъра? Има достатъчно сайтове и социални мрежи, където да се качват не по 50, а по 100 и по 200 кадъра ...
По тази тема се говори на всеки 5-6 месеца и пак няма никакво решение за ясни правила.
А ако всеки реши да качва по 50 снимки на ден?
А ако всеки реши да качва по 50 снимки на ден?

... Веси ,че кво лошо има в това ---- общо регистрирани са 29848 в сайта ,ай да речем на трима двама почиват един пуска ,демек 10000 потребители по 50 снимки ,половин милион на ден ,по 365дни ... 182милиона и 500 иляди,за ,10 години - близо 2 милиарда ...все едно всеки европеец заедно с всички китайци са пуснали по една снимка в сайта - кеф голем ;-)
....

Редактирано от автора , 11.08.2011 08:18:17

Гугълчо спече,това не го преведе

А сега сериозно - подкрепям vess_ta,наистина е хубаво да има лимит..........много пъти е писано та едва ли ще хване дикиш ама все пак да го припомним

Файтъре сметката ти е грешна.Има много като мен дето можеме и по 150 на ден да плющиме тук,та кво става в края на годината а Те китайците са много ама и на тях ще им е трудно да ги прегледат

Редактирано от автора , 10.08.2011 19:58:28

Кво пък се заяде с шопите бре моме. И ние сме Ора и ние македонска наденица ядеме.....
deadlirics, не измествай темата!!!

Говорим за лимит на снимки на ден, а не за македонската наденица и шопите! Ако искаш пусни нова тема за македонската наденица!
Нека са поне 7 на седмица С изключение на файтъра, за него по 7 на ден щот е много производителен И да се махнат всички квадратчета, кръгчета и прочие отличителни знаци. Равенство и братство!!!
подкепям
На мен лимита си ми стига...колкото толкова,както казва Мечо пух
А и многото качвания не значи качество...нЪл тъй !
Абсолютно подкрепям....Равенство и братство!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола