Популярни снимки за

Всички снимки

Моля за Вашето мненние!!!

-цифрова камера-
Photo Clip 3.0 M
128 MB ( около 180 снимки + видео клипче)
Има MP3 , може и да работи като web камера, видео,
USB
Модел: DM 2316A
Ставали за любителско снимаме и колко може да струва това.Колко повече инфо толкова по-добре.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Имам едно приятелче с подобно апаратче.
Цитат от неговите думи "Наско какво е това моето фотоклипче,нищо не му правя,дори и не снимам с него,а то се чупи все повече и повече"
Нееееееее става за никакво снимане!Дори и за коледна играчка не ства защото като го закачиш на елхата може и да се разруши докато дойде време да го свалиш
ех тия фотоклиторчета
Наско, това което казваш е интересно. как може да се чупи нещо, което не ползваш?
Освен ако не седнеш върху него например.......
фотоклиторчетата казват ставали горе долу единствено за МР3 плеър
E jumbo, хайде - човека пита за съвсем любителска играчка - тук се включва и МР3-ката
и освен това ако aifos не го домързи, нека разгледа профила ми , но от начало - т.е първите 50-тина снимки са точно от Фотоклипчета -дори има и 1.3 Мегапикселови......никак не мисля, че са лоши
абе айде де и аз по принцип съм фен на бългорското но на нещата които наистина са качествени
а това горе...
нямам намерение да споря - просто изказвам мнение от личен опит - доста дълъг при това
е, сега снимам с Canon, но това е друга тема
ааааааааааааааааааа да си дойдем на думата

със сигурност близо до ценовия диапазон на горната тояга може да се намери някой самсунг

е верно не е с МР3 на него ама голям праз ще прави читави снимки

да не говорим че и канони могат да се вземат на изплащане от всеки голям техно магазин
понякога си заслужава (примерно моята техника всичката е на лизинг) да платиш малко повече за по-дълъг период ама да имаш читаво дръвце
Сериозно бе Asinka,този фотоклип за който говоря целия беше улюспен от страни и когато го хване човек в рацете си има чувството че ще се разпадне.Същия човек в момента си има едно малко олимпусче от година и малко насам и е като чисто ново.Явно материала от който са направени тези клипчета е много много некачествен!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола