За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
-цифрова камера-
Photo Clip 3.0 M
128 MB ( около 180 снимки + видео клипче)
Има MP3 , може и да работи като web камера, видео,
USB
Модел: DM 2316A
Ставали за любителско снимаме и колко може да струва това.Колко повече инфо толкова по-добре.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Photo Clip 3.0 M
128 MB ( около 180 снимки + видео клипче)
Има MP3 , може и да работи като web камера, видео,
USB
Модел: DM 2316A
Ставали за любителско снимаме и колко може да струва това.Колко повече инфо толкова по-добре.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Имам едно приятелче с подобно апаратче.
Цитат от неговите думи "Наско какво е това моето фотоклипче,нищо не му правя,дори и не снимам с него,а то се чупи все повече и повече"
Нееееееее става за никакво снимане!Дори и за коледна играчка не ства защото като го закачиш на елхата може и да се разруши докато дойде време да го свалиш
Цитат от неговите думи "Наско какво е това моето фотоклипче,нищо не му правя,дори и не снимам с него,а то се чупи все повече и повече"
Нееееееее става за никакво снимане!Дори и за коледна играчка не ства защото като го закачиш на елхата може и да се разруши докато дойде време да го свалиш

ех тия фотоклиторчета
Наско, това което казваш е интересно. как може да се чупи нещо, което не ползваш?
Освен ако не седнеш върху него например.......
Освен ако не седнеш върху него например.......

фотоклиторчетата казват ставали горе долу единствено за МР3 плеър

E jumbo, хайде - човека пита за съвсем любителска играчка - тук се включва и МР3-ката
и освен това ако aifos не го домързи, нека разгледа профила ми , но от начало - т.е първите 50-тина снимки са точно от Фотоклипчета -дори има и 1.3 Мегапикселови......никак не мисля, че са лоши

и освен това ако aifos не го домързи, нека разгледа профила ми , но от начало - т.е първите 50-тина снимки са точно от Фотоклипчета -дори има и 1.3 Мегапикселови......никак не мисля, че са лоши

абе айде де и аз по принцип съм фен на бългорското но на нещата които наистина са качествени
а това горе...
а това горе...

нямам намерение да споря - просто изказвам мнение от личен опит - доста дълъг при това
е, сега снимам с Canon, но това е друга тема

е, сега снимам с Canon, но това е друга тема

ааааааааааааааааааа да си дойдем на думата
със сигурност близо до ценовия диапазон на горната тояга може да се намери някой самсунг
е верно не е с МР3 на него ама голям праз ще прави читави снимки
да не говорим че и канони могат да се вземат на изплащане от всеки голям техно магазин
понякога си заслужава (примерно моята техника всичката е на лизинг) да платиш малко повече за по-дълъг период ама да имаш читаво дръвце
със сигурност близо до ценовия диапазон на горната тояга може да се намери някой самсунг
е верно не е с МР3 на него ама голям праз ще прави читави снимки
да не говорим че и канони могат да се вземат на изплащане от всеки голям техно магазин
понякога си заслужава (примерно моята техника всичката е на лизинг) да платиш малко повече за по-дълъг период ама да имаш читаво дръвце

Сериозно бе Asinka,този фотоклип за който говоря целия беше улюспен от страни и когато го хване човек в рацете си има чувството че ще се разпадне.Същия човек в момента си има едно малко олимпусче от година и малко насам и е като чисто ново.Явно материала от който са направени тези клипчета е много много некачествен!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!