Популярни снимки за

Всички снимки
Искам да се обърна към всички разбиращи и не чак толкова разбиращи от фотография помагайте със съвети и критика кам моите снимки тъй като нямам възможност да се образовам със курсове и т.н.Благодаря предварително.
Почни от тук http://4coolpics.com/article.php?id=9

Редактирано от администратор , 31.08.2011 07:48:37

Писах ти две точки и една бърза корекцийка на тази снимка

Има книги на английски пък и на български и руски за сваляне от интернет, няма нужда да им пълниш гушите с по 200 лв за курсове.
Svetlio70
не знам дали знаеш, ама единият от двамата автори е завършил литература в университет. То може някой да им е подсказвал какво да пишат, ама все пак ...
и в тези книги не пише ли да изправиш хоризонта поне )))
Най добрия съвет , който получих ,като начинаещ фотограф беше: Разглежай много снимки и обръщай внимание как са направени!
Така ще разбереш, какво ти харесва да снимаш , а оттам и как да го правищ по добре! После две полезни книги за тайните на фотографията /Нешънъл Географик/ и работа с Фотошоп /Скот Келби- не е задължително, но той добре обяснява/! Успех! :))))
Ми аз като не съм ги чел и не знам че трябва да си нивелирам екрана и да меря до стотна от милиметъра морски хоризонти.
Такиви снимки просто не ме интересуват, така че хоризонта да го изправя някой друг.
На мен ми стига да знам че в Кепчъра НХ2 става много бързо всякакво изправяне.
и като не си ги чел - защо ги препоръчваш???
Щото са за без пари, за разлика от курсовете които са по 200 лв.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола