Популярни снимки за

Всички снимки
Ima li administratori tozi site i imat li te niakakvi kriterii? Sled prikliuchvaneto na konkursa 'Svetat dnes" nachalnata stranica pridobi stranen vid... Predostaviaiki pole za iziava na podobni 'tvorenia', administratorite na saita riskuvat da zagubiat druga chast ot auditoriata si. I saotvetnoto nivo. Lichno za sebe si moga da kaja, che ne bih jelala fotografiite mi da stoiat redom do fotografii na razgoleni polovi organi - lichno mnenie. I tema za razmisal za administratorite.
хе,хе, направих санитарен полуден
Ot prav pogled si lichi :)
hei,mnogo ste lo6i.kakvo vi pre4eha snimkite?koito ne gi haresva,prosto da ne gi gleda...
i kakvo sybrahte se dvamkata i re6ihte,4e imate pravo da re6avate koi kakvo moje,trqbva i 6TE gleda,taka li?
da vi pripomnq ne6to...godinata e 1789.

"Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances."
"tema za razmisyl",kakto go e formulirala maya
chak sega zabeliazah!absoliutno si prav.tova na ni6to ne prilicha!!az naprimer mrazq kotki I NE BIH JELAL FOTOGRAFIITE MI DA STOQT REDOM DO FOTOGRAFII NA PREDSTAVITELI NA SEMEISTVOTO FELIDAE FILINAE !!!

Редактирано от автора , 30.03.2005 10:07:38

PS-PRIKANVAM VSICHKI,KOITO IMAT MNENIE PO TEMATA DA SE VKLIUCHAT,ZASHTOTO MISLQ,CHE VYPROSA E PRICIPEN I VAJEN:MERCI
Съгласна съм с Мая, но и Ивадо има право. Предлагам, за да не се задълбочава конфронтацията между потребителите на сайта на началната страница да се сложи едно каре 18+, примерно под най-гледана снимка на месеца и то да бъде препратка към галерия съдържаща подобни снимки "разголени полови органи".
Какво ще кажете?

http://rack5.free.evro.net/free1/knopper/Kirilitza.gif
sorry,nqmam kirilica:)mnogo si umerena,nqma6e ni6to tolkova smu6tava6to..kolkoto do "razgoleni",ami te sa takiva po rojdenie-nie sme nau4eni da gi prikrivame:)
..Пробвах с варианта "И вълкът сит и агнето цяло"
Нямам нищо против разголени полови органи, стига да има някаква художествена стоиност дадената фотография.Само за сравнение:
http://www.4coolpics.com/show.php?id=2654
http://www.4coolpics.com/show.php?id=3172
v/s
http://www.4coolpics.com/show.php?gal=5&id=992
http://www.4coolpics.com/show.php?gal=5&id=272
ne stava kaka-vodime principen spor-za6to nqkoi 6te re6ava,kakvo da gleda6?
ivado: Никой с никого не се е събирал. Аз просто изразих мнение, а администраторът е взел решение. Абсолютно съм съгласна с che_freedom - точно за това става въпрос, ако някой не е разбрал. Не смятам, ivado, че можем да говорим за нарушение на права и ограничение на свободата на някого. Има място за всички под слънцето - но не съм убедена, че мястото на фотографиите, за които говорим, е тук. Фактът, че администраторът е на същото мнение, може би означава, че имам известно право.

Редактирано от автора , 30.03.2005 14:35:48

ok
tova si e etvo li4no re6enie,no za6to iska6 da go natrapva6 na vsi4ki?moje pyk nqkoi da ne misli kato teb,nali?
sybrali be6e figurativno kazano :)vqrno e,4e samo si izrazila mnenie,no temata e interesna,ako vsi4ki sme na edno mnenie,veroqtno zemqta o6te 6te6e da e ploska,a i nqma6e izob6to da ima fotografiq.
Ако съм изразила мнение, не е било, за да се намирам на приказка, а защото наистина бе крайно неприятно снимки с ниско качество да бъдат лице на сайта. А що се отнася до качеството - не го определям аз, а броят на гласувалите. Ако снимката с най-голяма посещаемост има 2 гласа, това не говори много добре, нали?
Малко безмислен спор, но и според мен изтритите снимки бяха меко казани гадни! Нямам нищо против голотата, но нека бъде показана по-естетически!!!
Да, shami, за това говорим :)
vij,ne se zaqjdam,no..kak 6te obqsni6 golqmata pose6taemost?kolkoto do "hudojestvena stoinost",ne kazvam,4e pritejavat takava,no tova e otnositelna kategoriq,kriteriite kym koqto se promenqt neprekysnato.primeri,kolkoto si iska6-edin van gog,samo za da spomena ne6to;no ne za tova govorih.stava6e vypros za cenzura.edinstvenata forama v koqto moga da q priema ,e kato samocenzura,vsi4ko ostanalo,po-skoro rano otkolkto kysno se izrodqva i pre4i...:)
bezmislen spor?mai gre6i6..ne kazvam,4e ne sa bili "meko kazano gadni",no kyde otivame,ako nie prosto taka zapo4nem da re6avame,kakvo moje i kakvo ne..
ivado: ti naistina li iska6 da gleda6 takiva snimki?
ne,no ne za tova govorm.ne iskam nqkoi da mi zabranqva da go pravq,ako re6a....
nqma nujda da se vry6tame mnogo nazad v istoriq za da vigim,kavi katastrofalni posledici moje da ima tova..
mi sigurno ima drugi mesta kadeto moje6 da gi nameri6, ili ti darji6 da gi gleda6 to4no tuk
ne6to mai izob6to ne se razbirame..ili prosto ne 4ete6 vnimatelno...na ni6to ne dyrja,osven na ne6to mnogo prosti4ko-ne bi trqbvalo nqkoi da re6ava vmesto teb
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола