Популярни снимки за

Всички снимки

Фотоваканция 2011 - нещо хубаво след отминалите страсти

Нека загърбим отминалите страсти, скандалите и разочарованията и да споделим хубавите неща от фотоваканция!

Редактирано от администратор , 27.09.2011 04:53:49

За мен лично нещата които ми харесаха във Фотоваканция 2011:

1. Видях се с много приятели и се запознах с нови такива;
2. Харесаха ми изложбите - всеки ден се откриваха по няколко изложби на различна тематика с много добри кадри, та чак да се пренасити човек :)
3. Зона фотоваканция беше на ниво - колегите от Артекспрес, момичетата които акредитираха и приемаха снимките и естествено екипът на Фактор България работиха усилено за нас - участниците.
4. Печатът на кадрите беше отличен - за пореден път се убеждавам в качествата на Епсон технологията за дигитален печат на фотографии.

Може би има и още, но оставям на колегите да ме допълнят.
Тъй като предполагам, че след като темата е позитивна, ще има много малко коментари или дори никакви. Когато оплюваме просто еша си нямаме.В тая работа - много ни бива/не че нямаше защо/.
И така какво беше за мен Фотоваканция 2011? Ами една много приятно изкарана почивка и снимки на "настроение". Темата беше такава и този път реших настроението да не го търся в пейзажите, а в нещо по-различно. Търсих го и го намерих по улиците и това максимално ме накефи, тъй като подобни снимки с настроение правя само по кукерските игри. Нещо ново, нещо различно и зареждащо лично за мен т.е. откъсване малко от пейзажа, хубава емоция и научаване на нови неща.
Артекспрес и Фактор България бяха на ниво, за което им благодаря!
Изложбата на нашия сайт предизвика голям интерес и както беше казано при представянето и тя носи заряда и преживяванията на хора снимащи за удоволствие. Така, че съфорумци можем да се радваме, че споделяме едно хоби и да си пожелаем красиви мигове с него /всичко останало......./

Редактирано от автора , 17.09.2011 18:48:34

За сега е само ваканция,давайте и фотки де за да стане фотоваканция
фотките са в галерията - http://4coolpics.com/photo-gallery//72.html
На мен ми хареса духът на фотоваканцията, настроението и приятните моменти. Ще запомня времето прекарано в приятна компания. Радвам се за новите ми приятели.

Хареса ми представянето на изложбата на 4coolpics на фотоваканция 2011. Макар, че премиерата и беше преди няколко месеца, нейното място определено беше тук! Стоеше много добре редом до другите изложби и се радвам, че освен да гледаме фотография можем и да показваме фотография.

Хареса ми възможността на снимам фотография, каквато до сега не бях снимал, опитах нещо ново... и ми хареса! Хареса ми уоркшопа на Генчо. Огромно благодаря не моделите!

Благодаря на Фактор БГ! Печата беше впечатляващ, надхвърли очакванията ми в пъти. Тук е мястото да спомена, че в събота следобед те показаха някои неща за управлението на цветовете. Макар, че повечето неща не бяха нови за мен, смятам, че за доста фотографи тази беседа би била от изключителна полза.

Калина беше запечатала най-яките моменти от Фотоваканцията, едва ли някой щеше да се справи по-добре от нея! Вложи огромен хъс и се надявам догодина пак тя да отразява събитието.

Хареса ми мястото. Макар, водата в чешмата да е с отвратителен аромат и цените в Албена да са доста солени, местата около Шабла, Тюленово, Калиакра са мечта за човек като мен, увличащ се по пейзажната фотография... а и не само за пейзажната...

П.С.: Иска ми се догодина да запазим духа на Фотоваканцията, иска ми се догодина да срещна пак приятели... а "световните величия" слабо ме интересуват...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола