За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте!Преди няколко седмици на една от срещите със съфорумци посетихме едно малко и живописно селце Жеравна.В обилкоката ни по тесните улички съвсем ненадейно групата ни се срещна с група сирачета измръзнали от студ и жадни за капка любов.Уважаваните ни колежки lina и GALA_VARNA предложиха да направим нещо макар и минимално за тези хлапета за да се почувстват поне малко по добре!Тъй като всички видяха че аз се се познавам с домакина на дома(макар и да не бях го виждал с години) те предложиха да поговоря с него и да разбера повече за самия дом.В дома има 11 момичета и 19 момчета на възраст от 6 до 14 години,съвсем малка част от тях са полу сираци а останалата част са кръгли сирачета.Както всеки един от нас знае че в тези домове винаги сапътства мизерия и безпаричие и малкото което може да се направи за тях е в голяма полза!Нека малко или много помогнем на тези сирачета с лакомства,дрешки(нови или стари),може и някаква сума евентуално да посъберем на едната от поредните месечни сбирки на 4coolpics през месец януари евентуално.
Поздрави!!
Поздрави!!
Смятам, че идята ти е чудесна! Предполагам, че единственото затруднение ще е за хора, които няма как да дойдат на сбирките. За тях ще трябва някакъв друг вариант!

Няма проблем за тези които няма да идват на сбирката през Януари нека да съберем по нещо и тези които ще ходят ще предадат нещата. Нека да бъдем по добри

Мисля че GALA_VARNA е права
съгласен съм.ако се прави нешо конкретнож пишети ми ,или го обявете така, че да се вижда и извън форума
Moze da ostavi6 adres na koito da izpra6tame koleti ili pari s po6tenski zapis.Ideqta e 4udesna.az sum ZA

За да коментирате, моля, влезте в профила си!