За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Има ли вероятност, някой ден, евентуално или може би, да се направи бокс* видим само за автора на дадена снимка .. да вижда никнеймите на гласувалите за дадената снимка ?
Не ми се иска да описвам вредите или ползите от тази функционалност :)
Аз съм определено *ЗА*
Не ми се иска да описвам вредите или ползите от тази функционалност :)
Аз съм определено *ЗА*

... и да се дигне броя на точките при еднократно гласуване,примерно на членовете на Топ50 гласа да е 50 точки,на Топ10 да е 100 точки

...и точките да не са кръгли, а по възможност триъгълни. В най-лошия случай триъгълник вграден в кръг - нещо такова

Редактирано от автора , 25.10.2011 14:07:35
Tи да не искаш да изчезнат екзалтирано-предоргазмените коментари под снимките, а?
Има вероятност..........утре сняг да вали и слънце да грее

SMURFF - Справедливостта не е приоритет на съвремието ни!

ЗА!!
Но както споделя SantiAgo конюнктурата диктува друго... както се вижда от един коментар по - горе...
Всеки с болките си..

Но както споделя SantiAgo конюнктурата диктува друго... както се вижда от един коментар по - горе...
Всеки с болките си..

Редактирано от автора , 25.10.2011 16:25:47
И каква ще е ползата от една такава функционалност?!?
Откровено казано, при сега действащите правила вероятността е нулева. Причината е, че това би било в противотечие с принципното правило за тайно гласуване. Логиката на това правило е, че всеки от нас, освен като автор на снимки в този сайт, се явява и като оценител на снимките на другите. Ако знае как автора на дадена снимка е гласувал за неговите снимки, това би могло да повлияе върху решението му да гласува или не, вместо да се води само от качествата на конкретната снимка. Не всеки се влияе от това, но като цяло резултатът ще е още по-голямо изкривяване на рейтинга ... не че и сега няма такова в резултат на коментарите!
По принцип, не виждам нещо лошо да се дискутират и предложения за промени в правилата, но те трябва да са добре аргументирани!
Откровено казано, при сега действащите правила вероятността е нулева. Причината е, че това би било в противотечие с принципното правило за тайно гласуване. Логиката на това правило е, че всеки от нас, освен като автор на снимки в този сайт, се явява и като оценител на снимките на другите. Ако знае как автора на дадена снимка е гласувал за неговите снимки, това би могло да повлияе върху решението му да гласува или не, вместо да се води само от качествата на конкретната снимка. Не всеки се влияе от това, но като цяло резултатът ще е още по-голямо изкривяване на рейтинга ... не че и сега няма такова в резултат на коментарите!

По принцип, не виждам нещо лошо да се дискутират и предложения за промени в правилата, но те трябва да са добре аргументирани!
Ефекта ще е нулев,ако някой не вярва нека да посещава другите сайтове по-често известен период,и тук и там гласчета си се връщат.Мене ако ме питате има по-съществени неща които са коментирани във форума Н-броя пъти ама файда няма.
Това в момента си е поредното чесане на езици.
Това в момента си е поредното чесане на езици.

Поредно чесане на егото по нулевите часове!!!!
Това е идеята! Да не се изкривява вота! Щото тези дето се подвизават по нощите може и да поспрат като си виждат имената в списъци отляво, примерно...
Това е идеята! Да не се изкривява вота! Щото тези дето се подвизават по нощите може и да поспрат като си виждат имената в списъци отляво, примерно...

akuji дреме им на капите на тези,шепа хора скапват кефа в тоя сайт и всички виждаме кои са,заради тях от време на време се развяват и скапани снимки като снимка на деня.
Svetlio70, е да де!

E,явно няма, надежда де

Ко ти пука

akuji : Признавам, че границата между нуждата да има или няма подобна екстра е много тънка. Ceco има право и описа един много важен фактор за свободата на изразяване на глас. Трудно може да се вземе еднозначно решение
За да се справи човек с определен проблем, обикновенно създава друг проблем ... и така се усложняват правилата. До колко правилно е взето едно решение в случая, мисля, че само времето и практиката могат да го покажат
Хубавото е, че всеки сам и за себе си би трябвало да се съобрази донякъде, с наличието или неналичието на ограничения и свободи и да не ги превръща в безвкусна пародия на цирк (понякога)
Мисля, че няма да бъде проблем да се направи подобна екстра, която да може да бъде активирана и деактивирана с код/смс (примерно) Не бих я ползвал, но за доста хора ще бъде полезна ... връщане на гласове, сверяване на писал-гласувал/неписал-гласувал, може и чата да се съживи така ...
За екипа на сайта

Хубавото е, че всеки сам и за себе си би трябвало да се съобрази донякъде, с наличието или неналичието на ограничения и свободи и да не ги превръща в безвкусна пародия на цирк (понякога)
Мисля, че няма да бъде проблем да се направи подобна екстра, която да може да бъде активирана и деактивирана с код/смс (примерно) Не бих я ползвал, но за доста хора ще бъде полезна ... връщане на гласове, сверяване на писал-гласувал/неписал-гласувал, може и чата да се съживи така ...
За екипа на сайта

Редактирано от автора , 27.10.2011 09:30:48
За да коментирате, моля, влезте в профила си!