Популярни снимки за

Всички снимки

Молба за подкрепа във фото конкурс

Здравейте,
пуснах се за участие в един фото конкурс на 1x.com, в който участвам с една от моите снимки. Винаги съм смятал че е нечестно да се подхожда към гласуване по този начин за определена снимка в даден сайт или форум, но от самия сайт ми пратиха мейл, че дори е желателно да пусна снимката в социалните мрежи (аз там профили нямам [smilie11] ) или където и да било.

http://1x.com/photoawards/vote/984c80aff773c64bb0a22b6b48f0c9a0

Благодаря!
Фотката ти е добра!!Гласувах!Като спечелиш, ще почерпиш!!
Подобен род конкурси са обида за сериозните автори. Още повече пък от страна на сайт имащ собствена "висока летва" за оценка на публикуваните в него снимки. С такива конкурси не се оценява снимката, а кликовете и другите потенциални ползи. Зависиш от социалната среда, а не от качествата си на автор и фотограф.
spstefanov, напълно съм съгласен !!!
гласувах щото намирам фотото на COOL-егата Вале-ен за много добро

иначе намирам конкурса за некоректен ,прозира чисто комерсиалния му замисъл - изпратени 2500 фотографии ,такса за участие 10 евро ,по мои изчисления събрани двайсетина хиляди евро от такси ,а награден фонд е 2000+500+250+200 =3000 долара , е има и 20 абонамента за сайта по 200долара ама те пак отиват в организаторите,явно се гони популяризация на сайта и лов на ситни спонсори маскирани като участници в конкурс ,жалко - щото сайта 1х.сом иначе бе качествен фотосайт ,но тази , а и други комерсиални инициантиви /аз също съм член на сайта и ежедневно ме заливат с покани да си купя я албум я участие в албум/ ще отдръпнат творците в него ,за сметка на платежоспособните ВИП мембъри
Снимката е много хубава !

А конкурса тъп.
Също като конкурсите в Бг.
В този поне откровено си се стремят към реклама, кликове, т.е. посещаемост откъдето идват парите им.

Това социалните мрежи ще разрушат света.
Пълна плебеищина е това ... но на днешното пренаситено време е единственият начин да се привличат хора, от групите ... т.е. не с естетически, а напълно комерсиални цели, "виж колко добър приятел съм ти, утре си ти"
vale_en

Кадрото е супер
hubava snimka! glasuvah i ya share-nah vuv FB. Uspeh!
Благодаря на всички!
"Винаги съм смятал че е нечестно да се подхожда към гласуване по този начин за определена снимка в даден сайт или форум".....
Правилно си смятал до сега. Това , че от сайта те съветват да вървиш срещу разбиранията си не означава че трябва да го направиш!!!
Съгласна съм с всички.Аз също гласувах,защото снимката е готина.А нали и част от идеята на форума е да се подкрепяме :)УСПЕХ!!!!
ДА! Виждал съм тази снимка. Добра е! И на мен не ми е ясно защо ни караш да гласуваме по този начин, но го направих.
Успех!!
Гласувах с удоволствие! Успех! А сайта определено не си струва усилията, комерсиалността е приоритет, който приравнява вътрешните качества, ако нямат маската на модерното в момента...
Снимката е прекрасна !
Успех !!!
Гласувах, защото този кадър много го харесвам!
Много благодаря на всички за гласовете, с тази подкрепа спечелих първото място в категория "Пейзаж" от избора на хората.

Отново много благодарности!

Отново много благодарности! [smile] http://1x.com/photoawards/

Редактирано от автора , 06.12.2011 11:40:07

Поздравления
Поздравления !
инак наградата ми се вижда малка /200долара кеш за първо място/за 3 милионния сайт , с претенции за голямата работа
Чудесно е фотото! Поздравления!
vale_en Честито!!
Честито!
Много благоадря!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола