Популярни снимки за

Всички снимки
Уважаеми зрители (интернет потребители) вие гледате една продукция на български таланти. Ние обичаме България и мислим за нея всеки ден, но за да развиваме дарбите си заминахме за чужбина. Вие направихте своя избор преди няколко дни, избор, който може би ще повлияе на бъдещето на нашата родина и в неделя ще трябва да го повторите. Когато пускате своя глас в Кутията мислете за България, както ние мислим за нея - като земен рай! Вижте я и я чуйте, както ние я виждаме и чуваме - като най-уникалното кътче на планетата.
Уважаеми политици (кандидат-президенти, кметове, областни управници, общински съветници), не смейте да твърдите, че в България не се раждат стойностни и талантливи млади хора, просто вие ги прогонвате като не им давате достатъчно възможности за изява и развитие! Не вие сте лицето на държавата! Лицето на България е точно това, което ще видите и чуете. Ние я обичаме и ни липсва всеки ден, в който отваряме очи в чуждо легло, на чужда земя, с чужди хора.
Уважаеми политици, оставете безмислените предизборни обещания и проекти! Когато заемете "високите си постове", които и да сте вие, направете така, че да се върнем у дома!

MarielLa - Lalel li si.wmv - YouTube
Източник: youtube.com
&feature=player_embedded
Песента е в изпълнение на Мариела Благовестова
БРАВО за талантливата продукция и родолюбивото послание!!! :)
...интересно ми е обаче защо тук не виждам коментари, както по темите, където се обсъждат например гласоподаването в сайта или се коментират недобронамерено нечии успехи...
Поздравления за хубавата работа!Това е прекрасна реклама на нашата страна любима и се радвам,че не се е опорочила като се използва за реклама на политици!Предложете я за реклама към туристическа агенция за да привличаме по-вече посетители в България!Ние знаем красотата на Родината си,но често забравяме какво трябва да правим за да я запазим.Забързани в ежедневието не виждаме красивото и не чуваме прекрасните звуци на Родината ни!Но това не ни прави по-малко Българи!Слушайки песента се замислих кое ще ме развълнува по-вече 5-та симфония на Бетовен или тази Добружанска мелодия-песен.Това е песента на моите родители,на мен самия и ми е болно че не виждам сълзи на умиление в очите на моите деца.Някъде сбъркахме и продължаваме да бъркаме,но защо?Кога ще спрем?!!
Браво, biliev92!!!
Браво, БЪЛГАРИНО!

До къде я докарахме...? Да ни напускат децата ни и да няма кой да ги посрещне когато се връщат
Пазете се деца!!!
Бог да е с вас!

Oblache le bialo - Bulgaria - Облаче ле Бя...
Източник: youtube.com
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола