Популярни снимки за

Всички снимки
това е последния вариант на календара за 2012 със снимки от куулпикс автори ,страниците с месеците са ресайзнати и са в СМИК формат,пускам ги за информация и проверка преди окончателния печат в пунделник

на авторите в календара ще пратя сметка за превод на сумата за 10 бр /10х8=80лв/,за граала +6бр ,за Димана -2 бр,теототи +10бр,стайков +5бр,кокофреша +10,мимоза +50,............
дотук от тиража 250 бр имаме откупени 120+6+2+10+5+10+50 =203 бр ,очаквам заявки за останалите 47 бр ,мисля ,че цена от 8 лв за 12 листов голям календар (32х47см)със спирала и картонен гръб e повече от добра
zakragli gi na 20 moi
И аз ще взема 5 броя .Кажи само подробности около получаването и плащането :)
fiibibg - по принцип ще гледам да ги групирам по градове ,примерно за Сф ще ги пратя на Граала да ги раздаде ... и да почерпи ,за Пловдив на Кокофреша и т н ,примерно с еконт или спийди ,за плащане има две възможности с превод по сметка .... или при получаване
впрочем ето сметката :

BULBANK

smetka IBAN: BG76UNCR70004517540223

BIC kod :UNCRBGSF

Венцеслав Гълъбов
последната корекция на календара е да се отбележи освен автора и линка към авторските снимки под името на автора ,например вместо :

Лъчезар Бошнаков
http://4coolpics.com

става

Лъчезар Бошнаков
http://4coolpics.com/graal_74

последния вариант на големия размер на календара е изпратен на авторите за преглед и забележки ,или по скоро за архив ,и така в понеделник правим 48-те CMYK шаблона /12х4цвята/ правя едно пробно и ако ми хареса печатаме на Хайделберга
общо взето измъчих шефа на печатницата Христо Смилков и специалистката по предпечат с претенции
Снимките трябва да се оправят преди печат.
Половината в селекцията пращят от силна пресатурация с натрапчиви цветни оттенъци в сенките.
Mobby_Dick
кат разпечатам един пробен календар ще ги гледам реално как са със специалистката по предпечата ,предполагам щот са във ЦМИК цв. пространство да не изглеждат реално на произволен мониитор
firefighter:
вчера комисия от трима експерти /firefighter,teototi,violeta/ присъства при пробите за календара ,пробите минаха успешно ,резултата ни удовлетвори ,даже си взехме от пробите за спомен /за всяка страница от календара правихме по 50-на пробни ,които се гледат на светлина идентична с дневната/
по план днеска се сглобяват и утре ги разпращам
моля заявилите календари да дадат адрес на офис на куриер за изпращане ,като мисля да ползвам Еконт /или Спииди/с опция доставка до офис ,щот е по евтино,ще ми трябват имена и телефон за връзка
относно преводите ,възможен е и вариант за плащане с пратката ,като наложен платеж
Браво! Чакаме!!!
останаха 30 бр от календара за продажба
удобно е ако има желаещи да ги включа в някоя поръчка /софия,благоевград,разград,хисаря,габрово,кюстендил/
Календарите днес до обед трябва да се получат от заявилите ги
ако има други желаещи пращам с еконт ,цената е 8 лв на бройка... щот гледам във форума има и по 15 лв , с УВ лак ,авторски
Календарите получени! Браво, Венци! Печата е чудесен!
Календарите пристигнаха и в Дряново! Браво, Венци!
Венци, благодарности и от Делиормана! :)
Календарите са получени и в София....
i az gi polu4ih:)
не останаха

Редактирано от автора , 16.12.2011 18:07:36

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола