Популярни снимки за

Всички снимки

"Снимка на седмицата"......на къде върви тоз сайт....

Тук можем да видим най-добрите "PRO" снимки през последната седмица:
http://4coolpics.com­/pro_top.php?days=7
Тук в този сайт да!
Но в истински сайт за фотография..
колобране си права ,погледни класацията на WArrrr ,пръв с 325 про гласа е рококо , а той за последните 8 дена се е разписал 8 пъти ,няма такава нещо - хората си гласуват по съвест
firefighter нема начин или се правиш че не виждаш онези 20-30-40 човека които определят с кликането си доста неща в сайта.
Не ми се разказват подробности, че да не обидя някого, но имам много основания (и личен опит) за да смятам, че има много такива, които не гласуват по съвест... Е, може да не са всички де... Дали да не се изкуша да ти дам един пример... Ама не искам нито да се заяждам, нито да враждувам с някого, особено с болни и много нараними хора... Тук съм за да науча нещо от другите, а не да си вдигам кръвното със заяждания А примери колкото искаш...

По този повод - благодаря ти за критиката на онази снимка! Имаш право и повече критка - повече благодарности! (Това последното се отвнася до всички. За Бога, хора - критикувайте ме! И ми казвайте как да го направя по-добре )

Редактирано от автора , 09.12.2011 18:21:40

бат' Венци- шегуваш се нали
Светлю70 нема такива хора тука !
гласува честно - по съвест ... по партийни принципи и родова принадлежност
Добре че съм те опознал тук в сайта че иначе току виж ти се вържа
kolobra:
Това мнение е много хубаво и балансирано! Но моят опит в този сайт ми говори че нещата са повече са забавление и масовост отколкото да клонят към качество. И това разбира се има своите добри страни. Откъдето следва и изводът:
Да не се вземаме насериозно, което да проявяваме и към останалите в сайта, ако евентуално ни дразнят с неадекватното си държание. Мен лично ме учудва желанието на "първенците" по про-гласове (и доста от "обикновените гласове"), да се застояват продължително на възможно НАЙ-челни места. Особенно след като виждам ясно че им липсват способности за това. И тъй като не успявам да си обясня това поведение логично, считам че просто в реалността не всеки луд стои в лудницата...
И за финал - подмазвачеството към властимащите, както и приятелските кръгове по същата причина може да носят полза погледнато отвън. Но са основна причина за спиране на развитието на много таланти. После времето си знае работата...

Редактирано от автора , 10.12.2011 01:38:48

Истината е, че не отдавам прекалено голяма тежест на "снимка на деня", но понеже виждам че, гласуването е болна тема ще бъда честен и ще споделя своите критерии за гласуване. Мисля си, че ако повече хора си "свалят картите", поне ще можем да посрещнем новата година с по-голямо доверие един към друг

Гласувам за снимки, които като цяло са над средното ниво на сайта. Може да гласувам за снимка, чийто автор е отбелязал някакъв напредък в снимките си, дори и композиционно да има пропуски. Може да гласувам за пейзаж с пропуски в които е видно вложено старание от страна на автора (снимане в пейзажно време, снимане при трудни условия, технически труден кадър, интересна гледна точка). Не деля авторите нито по рейтинг, нито по приятели, нито по гласували за мен. Не деля снимките по жанрове! Не се притеснявам да гласувам снимка на автор, който не се радва на особенно одобрение, стига показаната снимка да носи някакво послание или красота. Гледам албума по ред, но не мога да разгледам повече от 1/3 от него.

Не ми допадат: криви пейзажи, снимки без всякаква подготовка за качване в сайта, снимки които разчитат на шопа за добавяне на луна, птици, движение и небеса.

В заключение: С гласуването ми за дадена фотография изказвам единствено факта, че ми харесва... НЕ избирам моя фаворит за снимка на деня... няма как, при положение, че дори не съм разгледал абсолютно всички снимки.

Желая на Всички готин Уйкенд
Както казва Фаитъра : престиж, ядеш сега или гориш.
Изразил си 100% и моя подход към гласуването!
От: deadlirics
Както казва Фаитъра : престиж, ядеш сега или гориш.
--------------------------------------------
това апетита е страшна работа ,ей на сега погледнах седмичната класация - между първите четирима/айлави,краситед ,бакоа и мусала/ е страшна надпревара ,кой да раздаде повече усмивки на ден ,а пък васко /backoa/ гледам в деня ,в който е пуснал фото /19 дек/ e скъсал конкуренцията още на старта - 85 усмивки за 10 часа
според мен требе се даде път на дамата ,ако останалите са джентлимени
em...to dama niama izmejdu tezi 4-mata
Видео споделяне / VBOX7
Източник: vbox7.com

Редактирано от автора , 22.12.2011 17:15:26

akuji
firefighter, с усмивка или с качествена снимка, в крайна сметка важен е резултата - "изтипосване снимка на седмицата" Та по тоя повод се сещам за една македонска приказка, че политиката прави со пари или со дупе. В крайна сметка всичко е въпрос на избор и на възможности разбира се. Чекай да метна и азе една усмивка оте и мойна е убава :)
Вече 5 години чета едни и същи неща. И аз съм се ядосвала много пъти, но в крайна сметка натрупаните точки не те правят добър фотограф!!!!!!!!! Вече много рядко пиша коментари в бг фото-сайтове, а причините са, че критиките трудно се понасят. Като ми хареса нещо просто си го гласувам. Коментари от рода на "ах, ох, гот, кеф, +++" и т.н. не пиша и не желая да ми се пишат. Снимки качвам рядко и само за собствен кеф!
tonita
Всичко това може много лесно да се реши, като се ограничат гласуванията примерно до 10 броя на ден за потребител (или по IP за хитреците с няколко акаунта )
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола