За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Моето предложение е да се направят 10, 5 са много малко снимки. Всеки ден се правят толкова много снимки а сме ограничени толкова много в бройката. Ще се радвам някой от админите на сайта да уважи и да изкаже мнение по темата.
нека са малко, за сметка на качеството
Няма нужда от по-голям лимит... дори и при сегашния лимит остават много невидяни снимки.
Всеки ден се правят много кадри... хубавите снимки обаче са малко.
Всеки ден се правят много кадри... хубавите снимки обаче са малко.
Между сайтовете Пикаса,снимка бг,кулпикс,фото...незнам си какво има доста разлики.Някои искат тук да си правят архивче,други искаме повече хубави за сметка на бройката.
И по 10 на ден да качваш да не мислиш че някой ще им обърне внимание,цък на 2-3 и беж по другите автори
И по 10 на ден да качваш да не мислиш че някой ще им обърне внимание,цък на 2-3 и беж по другите автори

понеже не ми се снима ,нещо тия дни .. Давам моите 5 снимки ,на тоа фен Denislove ,и така вече ще може да цъка по 10 снимки седмично :)
Естествено требе да почерпи ;)
Естествено требе да почерпи ;)

Редактирано от автора , 12.12.2011 21:21:28
5 са си достатъчно!
Бих махнал и 10 допълнителни от ротативката!

Вие май-искате да уморите сайта!
Ако толкова резнете лимита ще ви избягат продуктивните автори
Ако толкова резнете лимита ще ви избягат продуктивните автори

Относно качеството на снимките ... и по 2 да са на седмица пак ще има снимки с много лошо качество .... сайта е пълен с такива ........... с това не съм съгласен, но както и да е :) ок щом казвате 5, 5 да са, нема да спорим я :D

warrrrr

На мен лично са ми много даже,ама квото-такова.Демек ,за да не цитирам "Мечо Пух" и три са достатъчни,а после ....колкото повече,толкова по малко
Това го написах,щото в последно време нещо избягвам да качвам,даже поизтрих доста файлчета.
п.п.Тия последни месеци пощраках малко и на лента....голям зор,сега или утре да натисна спусъка,същото и с качването.Нивото се вдига с други неща.Весели празници !

Това го написах,щото в последно време нещо избягвам да качвам,даже поизтрих доста файлчета.
п.п.Тия последни месеци пощраках малко и на лента....голям зор,сега или утре да натисна спусъка,същото и с качването.Нивото се вдига с други неща.Весели празници !

Виждам ,че темата е много стара ,но все пак ще пиша тук. От повече от 5 снимки на седмица няма никакъв смисъл!Според мен не трябва да се допуска и повече от една снимка на 24 часа!Ако случайно някой си е платил за повече (не зная има ли такива) е хубаво да са в отделна галерия Допълнителни, за да можем някой хора лесно да ги пропускаме!Тук се е превърнало в море от непрекъснато излизащи безсмислици! Може би някои мислят ,че е място за разтоварване на флашки, а биха могли да си ги разтоварват във фейсбука.За пример вчера сутрин пуснах снимка в http://www.photoforum.ru и до 18часа бяха излезли само 25 снимки, докато тук излизат сигурно 200 за това време.Може би и затова липсват чуждестранни автори.
Photo Club 4CoolPics
Users: 32421
При толкова ползватели на сайта 200 снимки сигурно не са много...
Хубаво е да не се публикуват колекции ,а да се подбират 1 или най-много 2 снимки от място,което е посетил авторът.По -този начин ще се избегне част от проблема.Днес имаме възможност да снимаме стотици снимки в рамките на броени часове, но би трябвало да ги селектираме по-късно.
Когато публикувам снимки се старая да са различни.Може би като нов ползвател имам повече да наваксвам и ми се иска да покажа повече неща,но предполагам,че ще се успокоят нещата след известно време.
Поздрави!
Users: 32421
При толкова ползватели на сайта 200 снимки сигурно не са много...
Хубаво е да не се публикуват колекции ,а да се подбират 1 или най-много 2 снимки от място,което е посетил авторът.По -този начин ще се избегне част от проблема.Днес имаме възможност да снимаме стотици снимки в рамките на броени часове, но би трябвало да ги селектираме по-късно.
Когато публикувам снимки се старая да са различни.Може би като нов ползвател имам повече да наваксвам и ми се иска да покажа повече неща,но предполагам,че ще се успокоят нещата след известно време.
Поздрави!

Доста глупава преценка!Ако изброим авторите на излезлите 200 снимки(те са и повече) дали ще получим 32421?

и по 1000 снимки да е квотата някои продуктивни автори ще успеят да я запълнят. а също така и ще се намерят класици с червени квадрати които да изстрелят поредния шедьовър на първо място както с настоящото недоразумение което е златен медалист на седмицата. понеже автора ми изтри коментара под снимката-първенец ще попитам тук но не него (очевидно той не желае критика)та ще питам тия с червените квадрати класирали униката какво точно вие титани на фотографията харесахте на снимката кривия хоризонт артефактите в небето пресилената обработка композицията кадрирането кое???
Core (АНОНИМНИК ) Изтрих те защото си анонимен ... и не беше критика,а обида.Това е последно защото не съм машинописка да пиша и дискутирам до безкрай.
SHEGO всички сме анонимни тук след като сме с никове.
Колкото до снимката ти на седмицата - ами не струва,минусите и са в пъти повече от плюсовете.Колкото и да ти е обидно това е истината.То вярно че и ти сам не си си я гласувал ама аз на твое място бих я изтрил или поне бих спрял гласуването защото ще ме е срам да е там!Но ти явно си падаш по гласчетата та си се радвай няма лошо.
..............
Ти и още 2-ма сте си такива.Не ви ли харесва коментара блокирате.Това говори що за хора сте.
Колкото до снимката ти на седмицата - ами не струва,минусите и са в пъти повече от плюсовете.Колкото и да ти е обидно това е истината.То вярно че и ти сам не си си я гласувал ама аз на твое място бих я изтрил или поне бих спрял гласуването защото ще ме е срам да е там!Но ти явно си падаш по гласчетата та си се радвай няма лошо.
..............
Ти и още 2-ма сте си такива.Не ви ли харесва коментара блокирате.Това говори що за хора сте.
Редактирано от автора , 13.08.2013 17:40:25
Някой сте си анонимни (може би нямате имена) ,други не сме.Този Core е със сигурност 2-ри профил на някои от участниците.Дали не си гласува за снимките ей така тайничко?Защо ли Администраторите не въведат забрана за коментари и гласуване ,когато нямаш публикувани снимки???
Темата е за броя на снимките ,а не за мразени снимки!Какво ли значение има тук всичко е точно копие на демократичната ни държава!
Темата е за броя на снимките ,а не за мразени снимки!Какво ли значение има тук всичко е точно копие на демократичната ни държава!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!