За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Честито на любителите на изпипаната техника Определено ми грабна окото
Изглежда прекрасен апарат! От февруари ще се продава в Италия на цена 650-720е, което ми се струва добре спрямо подобния дизайн на Фуджи, но с къде по-слаби технически показатели.
хубава безогледалка ,и сензорчето широчко ...само тази бленда 5.8 в дългия край ми се чини множко могло е да турят стакълце 15-60/2.8-3.5 или докъм 4 в дългия край,и пикселите малко са ги сгъстили повечко от необходимото ,при тази гъстота не виждам използваемо исо 12800 ,даже и повече от 1600 не виждам с поносим шум ,абе кат за 790 долара нова бива ,определено е по добър вариант от това да си вземеш ново ДСЛР тяло с двата китака ,както правят някои фотостартери тука
Canon отдавна са лидер при компактните фотоапарати, затова лично аз не се учудвам, че са чули гласа на тези потребители, които търсят технически качествено изображение без да се занимават със сменяема оптика (много въпроси по форумите са в този дух).
Убеден съм, че предложението на Canon ще отвее фешън-играчката Nikon 1 като "куцо пиле домат" особенно на терена на пейзажа, където по-голямата матрица, по-големият размер на пиксела, по-голямата динамика ще доминират. Като прибавим и вграденият 3 стопа градиент и по-голямата разделителна способност и 14 битовия RAW, доминацията става абсолютна. Погледнах тестовия пейзажен кадър (технически труден пейзаж). Изненади за мен нямаше, единствено забелязах на очакваните места леки хроматични аберации.
Въпреки, че не снимам с Канон, се радвам на появата на този фотоапарат и бих го препоръчал. На тези, които ще си го купят - Честито!
Убеден съм, че предложението на Canon ще отвее фешън-играчката Nikon 1 като "куцо пиле домат" особенно на терена на пейзажа, където по-голямата матрица, по-големият размер на пиксела, по-голямата динамика ще доминират. Като прибавим и вграденият 3 стопа градиент и по-голямата разделителна способност и 14 битовия RAW, доминацията става абсолютна. Погледнах тестовия пейзажен кадър (технически труден пейзаж). Изненади за мен нямаше, единствено забелязах на очакваните места леки хроматични аберации.
Въпреки, че не снимам с Канон, се радвам на появата на този фотоапарат и бих го препоръчал. На тези, които ще си го купят - Честито!
Ако се съди по G11, който ползувам повече от година, трябва да е наистина нещо много добро. Май пак ще отложа минаването на огледален
Staykov - Аз също понякога снимам с G11 и трябва да ти кажа отровено, че той, както и вероятния му по-добър наследник (от тази тема) са добри машинки, но нямат нищо общо с горния клас. Не се колебай ако искаш добри резултати...
Staykov, вземи се DSLR. SantiAgo е прав!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!