Популярни снимки за

Всички снимки

Снимки от Сурва 2012

Привет на всички! Интересувам се дали някой от всички Вас е присъствал на съботния ден от фестивала в Перник (28.02.). Трябват ми снимки на кукерската група от село Бояново (обл. Ямбол). Ето как изглеждаме - http://www.boyanovo.info/upload/792155937.JPG . Skype-ът ми е k0kicha91, може и тук да пишете. Благодаря!
Браво за ентусиазма !!!!
Поздравявам Ви пичове !!!
Този сайт съм го правил аз. Трябва ми снимки от Сурва 2012...
А иначе.. Благодаря за добрите думи, jino!
Калояне ,нямам нищо против да ползваш мои снимки в сайта ти за популяризирането на вашата група ,но не е коректно да слагаш воден знак - все едно че снимките са собственост на твоя сайт - по скоро трябва да посочиш автора или сайта от който си ги взел
това трябва да го имаш за в бъдеще ако правиш сайтове с материал от нета
Има ли твой снимки? Доста снимки в сайта са взети от интернет и са взети абсолютно свободно. Водните знаци се слагат автоматично, а ако някой фотограф познае негова снимка, нямам нищо напротив да сложа воден знак, че снимката е направена от него. Просто покажи коя снимка и веднага ще я редактирам. Знам добре правилата.

А сега да се върнем на темата дали някой няма снимки?
утре ш прегледам архива - ако имам щи дам още ,аз уважавам мераклиите да поддържат традициите
Добре. Благодаря ти. Ще чакам :)
Нямам за съжаление, разгледах сайта, но не срещнах нещо познато, което имам в архива от Сурва 2012. Поздрави!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола