Популярни снимки за

Всички снимки

Тодоровден в село Бачево

По стара българска традиция всяка година на Тодоровден в село Бачево ,обл. Благоевград ,се провеждат едни от най-атрактивните конни кушии ,състезания и атракции . Имам удоволствието да уведомя куулпикс фотографите ,че правя организация за снимане
накратко тя е следната :
Пристигане на 3 март в 9.00 в сборен пункт кафенетата на площада в гр. Разлог /както миналата година/,пиене на чай и гледане на кафе ,за канонджиите има шадраван с една статуя на площада ,могат да изплакнат сълзи и да наточат фокуса ,както и проверка дълбочината на ДОФ-а връз статуята
от Разлог до Бачево са 5 мин път - към 10.00 требе сме там ,от 10 до 11 има танци и песни на площада ,както и обичаите захранка на коне ,демонстрации с коне и т н
Към 11.00 започва същинската част - кушии с кине и наддърпване на конски талиги на пистата разположена на хълма над селото ... към 15.30-16.00 празника приключва .
За желаещите да останат мога да резервирам стаи в хотел Припеците ,където да останем на софра вечерта ,цените:
- на стая единичка 30 лв
- на стая двойка 50лв
-апартамент 90 лв
-деца - 15 лв
ако някой реши да пристигне в петък /2 март/ или да остане и в неделя /4 март/ - тогава нощувките са две и цените :
- на стая единичка 25 лв
- на стая двойка 40лв
-апартамент 70 лв
-деца - 12 лв
------------------------
желаещите да се включат и резервират могат да ми звъннат или оставят съобщение ,както и да подкрепят темата тук ,относно резервациите срока е до края на седмицата,защото 3 март е празник и резервацията е проблемна след 20 февр
Нямам засега спонсори за конкурс - както миналата година ,но нищо не ни пречи да импровизираме ,в неделя сутринта може да поснимаме Годлевски пейзажи ако Весс-та се навие да ни разведе по нейните фотоловни полета
Накрая да спомена ,че организацията ,която правя е само и с предимство за куулпикс фотографите

Редактирано от администратор , 07.03.2012 13:35:12

Бат Венци можеш да пишеш за нас с kshivacheva една двойна стая за две нощувки от петък

Браво - пиши двойна стая от петък за мен и едно дете. Поздрави !
пишем
Пиши Файтърче...една стая за мен
Апартаментааааа! Идем цялото домочадие!
ako ima nekoi s kola ot sf,sas sv mesta?:))
Двойна стая Rolling Stones - Sympathy for the Devil [CoD: Black ...
Източник: youtube.com
&feature=related
Двойна стая,две нощувки от петък!
Единична, две нощувки от петък
Единична с една нощувка от петък!! :)
Двойна за две нощувки! (не че се съмнявам в паметта ти, Файтър - за всеки случай и тук да се позиционирам)
1 dvoina i 1 edi4na staia na imeto na moia milost:)za po 1 nostuvka 3
s/u 4

Редактирано от автора , 16.02.2012 18:11:27

Привет Бат Венци пиши ме единична,две нощувки от петък!
Здравей Венци, една стая за две нощувки! Поздрави и до скоро!
ТАМ СЪМ
И да си лъснете дългото....
Венци, поздрави и от мен! Запиши ми единична стая за две нощувки от 2 март, петък.
Една двойка стая за 03.
150 mm...
Списък със желаещи да се включат във минипленера Тодоровден в село Бачево :

с две нощувки с пристигане в петък/02 март/ следобед :

firefighter - 2ка стая
teototi - 2ка стая
Staykov - 2ка стая
boerikovi - 2ка стая
mimoza5 - 2ка стая
holandeca - 2ка стая
niki_n - 2ка + дете стая
doctoraaa - апартаментааа

ni_kolev - 1ка стая
kdlaz - 1ка стая
kokofresha - 1ка стая
traxprax - 1ка стая
arthuro - Единична с една нощувка от петък

---------------------------------------------
пристигащи в събота 3 март /една нощувка/

Artur - 1ка стая
graal_74 - 1ка стая
graal_74 - 2ка стая
svetozarkrastev - 1ка стая

утре сутринта давам заявката ,разбрал съм се с управителя да имаме за нас обща маса в ресторантчето ,имам и разрешение /ако искаме/да си вкараме домашно вино и ракия,няма да ви искам да ми пращате капаро ,но аз ще капарирам резервациите ,така че ако някой се отказва да ми се обади до утре - да не се набълбукам
Със съдействието на админа на куулпикс и Арт експрес ще се осигурят грамоти и ваучери за фотопечат на отличените фотографии във импровизирания фотоконкурс ,който ще си направим в неделя сутринта /регламента ще е както миналата година/
за мен 2-ка бре.....а може и от петък...още се незнае
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола