За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Тодоровден в село Бачево е мероприятие ,което става трдиционно за куулпикс .И тази година сговорна дружина от фотографи дойдоха да отразят събитието още от петък - 2 март .За отбелязване е факта ,че напълнихме хотел Припеците /който бе ангажиран за база на фотографите/ а че и натъпкахме "Асеновата къща" - по малък семеен хотел до базата.Общо броя на фотокулпикс групата бе 30 души плюс две душици дечица.Пребиваването на групата бе ознаменувано с две яки софри в петък и събота ,на които почерпи именника Тео , а аз и Артуро направихме представяне-дегустация на червено македонско вино
Тодоровден - 3 март бе запомнен с ярко слънце ,буен вятър ,кал и сняг и ... много кадри
Вечерта на 3 март имаше заря и огнени чествания в селата Бачево и Годлево ,които позволиха на кууулегите да натрупат материал и в нощната фотография ,аз на огньовете не ходих - щот на огън ходя само по работа - затова нека куулегите покажат оттам фотки
Най-забележимото в мероприятието бе проведения минифотоконкурс "Тодоровден в Бачево" в неделя сутринта в който се включиха 18 автора.Ето и снимките от конкурса :
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=ALBUM_EDIT&ALBUM_ID=409252
снимките участващи в конкурса бяха 38 ,като участниците бяха скрити под номера от 1 до 38,след гласуване между авторите ,при което всеки гласуваше за 3 снимки /не своите естествено/,резултата бе :
първо място - 13 точки - kshivacheva

второ място - 12 точки - zana

трето място - 11 точки - kokofresha

четвърто място - 10 точки - stb

пето място - 9 точки - firefighter

шесто място - 8 точки - teototi

седмо място - 7 точки - traxpax

осмо място - 6 точки - gery66

девето място - 5 точки - nasko

деcето място - 4 точки - mimoza5

... to be continued

Тодоровден - 3 март бе запомнен с ярко слънце ,буен вятър ,кал и сняг и ... много кадри

Най-забележимото в мероприятието бе проведения минифотоконкурс "Тодоровден в Бачево" в неделя сутринта в който се включиха 18 автора.Ето и снимките от конкурса :
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=ALBUM_EDIT&ALBUM_ID=409252
снимките участващи в конкурса бяха 38 ,като участниците бяха скрити под номера от 1 до 38,след гласуване между авторите ,при което всеки гласуваше за 3 снимки /не своите естествено/,резултата бе :
първо място - 13 точки - kshivacheva
второ място - 12 точки - zana

трето място - 11 точки - kokofresha

четвърто място - 10 точки - stb

пето място - 9 точки - firefighter

шесто място - 8 точки - teototi

седмо място - 7 точки - traxpax
осмо място - 6 точки - gery66

девето място - 5 точки - nasko

деcето място - 4 точки - mimoza5

... to be continued
на отличените в конкурса ,бяха раздадени грамоти и награди ,както следва :
Калина Шивачева - грамота и уикенд пакет за двама в хотел Припеците ,осигурен от http://4coolpics.com и собствениците на хотела

zana ,kokofresha u stb получиха грамоти от Арт Експрес и флаш карти /16GB,8GB и 4GB/ осигурени от участниците в конкурса
класираните от 5 до 10 место получиха потупване по рамото от организатора
държа да отбележа ,че К.Шивачева за втори път печели бачевския фотоконкурс на куулпикс ,като миналата година изпревари с едни гърди моя милост и Богдан - стб
Калина Шивачева - грамота и уикенд пакет за двама в хотел Припеците ,осигурен от http://4coolpics.com и собствениците на хотела

zana ,kokofresha u stb получиха грамоти от Арт Експрес и флаш карти /16GB,8GB и 4GB/ осигурени от участниците в конкурса

класираните от 5 до 10 место получиха потупване по рамото от организатора

държа да отбележа ,че К.Шивачева за втори път печели бачевския фотоконкурс на куулпикс ,като миналата година изпревари с едни гърди моя милост и Богдан - стб

Редактирано от автора , 05.03.2012 12:34:18
Честито на победителите , и на всички - за самоотвержения труд в кал до кокалчетата ;))) (най мразя кал да газя)
Специални благодарности на Файтъра за организацията и топлото посрещане!
Догодина пак да ни поканиш, Венци :)
Специални благодарности на Файтъра за организацията и топлото посрещане!
Догодина пак да ни поканиш, Венци :)

Браво на Калина!!! mimoza5, дадохте ли на файтъра да пипне А77?
Поздравления за победителите и участниците в конкурса!!! :) Благодарности за Файтъра-Отлична организация и приятната обстановка...дай боже и за напред да имаме възможност за такива сбирки!!
Не бях ходил в този район и определено ми се запечати гледката-невероятна красота!!
Беше много приятно!!

Не бях ходил в този район и определено ми се запечати гледката-невероятна красота!!
Беше много приятно!!

Благодарности на Венци, че ни събра и на всички колеги за приятното изкарване. Ще си позволя и тук отново да подкукоросам Венци да ни събере за Балонфеста догодина... все пак при тези балони има пламък... демек требе разрешение от... пожарната

kokofresha ,намислил съм един балонфест от латексови балони ,ама още не ми се е избистрила идеята ... оКОНчеТелно

Благодаря ти, Венци!
Организацията беше на високо ниво, добре се справи, приятелю!
До нови срещи!
Организацията беше на високо ниво, добре се справи, приятелю!
До нови срещи!

Поздрави на всички!Благодарско за положителните емоции,а вятъра не успя да ни издуха,а ни събра
Поздравления за отличените в конкурса и естествено за всички участници. За мен бе изключително приятно да присъствам на сбирката. Не бях ходил още в този край. Благодарност на Венци за отличната организация.
Прекарахме супер, благодарности на Венци за перфектната организация, благодарност на всички колеги от най-приятелския фотосайт, който познавам!

За да коментирате, моля, влезте в профила си!