За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Мисля, че трябва да благодарим на организаторите и специално на Динко за огромната добре свършена работа!!!
Напълно подкрепям и споделям това!
Всичко беше много добре планирано, организирано и направено! Специално искам да благодаря и на организаторите и на цялата компания за прекрасното настроение и хубавия празник от който имах щастието и аз да бъда част.
Щастлива нова година на всички!
Всичко беше много добре планирано, организирано и направено! Специално искам да благодаря и на организаторите и на цялата компания за прекрасното настроение и хубавия празник от който имах щастието и аз да бъда част.
Щастлива нова година на всички!
Няколко пъти го казах, но задължително и тук: Голямо БЛАГОДАРСКО на Динко, както и на Пламен, защото без тяхното съдействие едва ли щеше да се случи всичко това.
Голямо БЛАГОДАРСКО и на Джъмбо, който не се умори и не спря нито за миг да танцува и се весели, с което създаваше невероятна атмосфера провокирайки всички нас да се веселим и имаме една незабравима нощ!
БЛАГОДАРСКО на всички, които присъстваха и допринесоха за новогодишното настроение!
Голямо БЛАГОДАРСКО и на Джъмбо, който не се умори и не спря нито за миг да танцува и се весели, с което създаваше невероятна атмосфера провокирайки всички нас да се веселим и имаме една незабравима нощ!
БЛАГОДАРСКО на всички, които присъстваха и допринесоха за новогодишното настроение!
От сърце желаем на всички много здраве, щастие и любов. Благодаря Ви, че Ви има!!!
Браво на всички, които участваха в организацията на купона!
Стана наистина яка веселба!
Стана наистина яка веселба!
браво динко хлъц... оххх браво български... оххх
юнацииии
юнацииии
Благодарим на Динко за чудесната организация и за купона, който сътвори
Благодаря и аз на организаторите, справиха се отлично! Благодаря и за многото подаръци, всичко е надлежно изпито и изядено
пламене,обади ми се,че не мога да ти открия къде ти записах телефона. Спешно е!!!!!!!!!!!!!!!!!
taurus13, хартисали са пари ли?
Аз също се присъединявам!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!