Популярни снимки за

Всички снимки
Печеливш билет за американската лотария с джакпот от 640 млн. долара е бил продаден в Мериленд /в превод Весела Земя/
31 март 2012 | 09:30 | Агенция "Фокус"

Начало / Северна Америка

Ню Йорк. Печеливш билет за американската лотария с рекорден джакпот от 640 млн.долара е бил продаден в щата Мериленд, предава АФП.
Печелившите номера бяха обявени днес. Все още не е ясно кой е притежателят на билетът от Мериленд единственият, който печели голямата печалба.
------------------------------------------------
Днеска получих от секретарката на моя приятел Иван Анчев радостната вест ,че печелившия е нашия COOL-ега Аркадия

чекът му е бил връчен снощи в студиото на CNN Нюз Чанъл в Калифорния на търж. церемония

от директора на лотарията Джеф Андерсон /lottery director Jeff Anderson /
Да му е честито и да почерпи !
снимките ги взех от профила му във фейсбук

може да видите реакцията на Иван :
"How someone become a multimillionaire in 48 seconds... "
"...И аз съм "жертва"... Днес, в раннния следобед ми се обадиха по телефона... Ти да видиш...!!!"
в първия момент не е повярвал ,помислил че го бъзикат ... така че не го търсете по телефона ,той е още зашеметен от новината
Честитооооооо!

Редактирано от автора , 01.04.2012 14:02:49

Чудесен ONE April Поздрав Да му е честит
сега штребе се преброим ,които редовно сме гласували за снимките на Иван с никончето ,мисля да го изкрънкаме за по едно Д800 с 14-24,24-70 и 70-200 и светкавичка ... примерно
а канонските гласоподатели може да си пускат техниката в базара на половин цена
Да му е честито! С пожелание да сбъдне мноооооого мечти
Венци, на теб лично съм ти обещал 10 %, като на добър приятел. Плюс джипка (УАЗ-ка), за да се катериш безпроблемно по Годлево и насам-натам... Горната конфигурация я приемам, но само за 10-те гласували най-много. Като бонус ще добавя и една Sigma 50-500, която всички тук, незнайно защо наричат Bigma...

Язък, вече станало 02.04. - магията започва да губи сила... Каляските отново стават тикви...
Всъщност, бат' Венци ето един повод за който наистина можете да ми честите:

Вече е факт http://arcadia.bg/ и неговият брат-близнак, предназначен за чуждоземна публика - http://arcadia-travelographer.com/

Разбира се, не може и без Facebook парче: http://www.facebook.com/Arcadia.bg

Още има какво да се прави по тях (пусто време, все не стига), но началото е положено!!!

Редактирано от автора , 02.04.2012 07:34:44

Я, какъв купон съм изпуснал на връх празника!
Иване, ти не се оправдавай с календара - какво като е втори? Черпнята се е черпня. Ако не за друго, поне за чудесния сайт!
[beer]
Иване ,64-те милиона ги опаковай в контейнер по 100 доларови пачки ,ето така

и ми ги прати като американска художествена литература ,така митничарите нема го погледнат
може да преведеш по сметка и още един милион да почерпя COOLегите ,с твои пари
1 1800 intsys Илко Илиев
2 1020 zarzavat Здравко Здравков *****
3 840 vilinik Velichka Nikolova
4 710 vili454545 Velichka Miteva
5 600 graal_74 Лъчезар Бошнаков
6 490 usmivka Zoia Angelova *****
7 470 angeo Ана Георгиева
8 370 pan_fo *****
9 340 reimbrant raycho enchev *****
10 290 taniamiteva Таня Георгиева
резерва 11 240 SMURFF Борислав Петков *****
... ето и списъка с най-много гласувалите за Ванката ,същите да ми изпратят точен адрес и трите имена за получаване на бонуса ,придружен с ноториално заверена декларация ,че са продали наличните канони,пентакси,панасоници,соници и олимпуси и ще ползват само никон завбъдеще
а http://arcadia.bg/ и неговият брат-близнак, предназначен за чуждоземна публика - http://arcadia-trave­lographer.com/
НЕ ми се отваря секция Галерия ,не знам защо ,инак фотопътеписите се виждат
Поздравления за сайта ,и аз требе да си направя един такъв ,за чуждоземска публика ... да прескоча границите така да се каже
Ти хубаво си изнесъл списъка ,ама дай да спретнем една оперативка ,та да има ред и дисциплина,а после песни и танци:))

Редактирано от автора , 02.04.2012 11:48:39

Честито !Прекрасни и смели начинания !!

Редактирано от автора , 02.04.2012 15:52:05

Сайтът е супер, много ми харесва. Браво на майстора
Не се случва често, а за някои и никога в един живот - да влезеш в десятката, пък ако тя да е и на феновете на майстор-фотограф! Макар и вече да е времето, когато каляската е станала тиква аз пак бих избрала като любими снимките на такъв фотограф като Аркадия! Поздрави! От сърце ти желая такава шега да се сбъдне и осъществи много твои мечти!

Редактирано от автора , 02.04.2012 15:33:29

Венци, секцията "Галерия" трябва да се отваря... Всичко е ОК при мен.
Като влезеш в нея вляво излизат три раздела: Planet Earth - там съм направил подборка от около 25 снимки; раздел Travelography - с подраздели, различни дестинации и пътешествия и раздел Photography, отново с различни подраздели.
Секцията Video тепърва ще я допълвам - там засега е най-слабо заредената част.
Сайта е супер!Поздрави!
...Венци, почти се вързах

А на Arcadia му пожелавам да спечели каквото си поиска
Сайта е страхотен, а снимките /естествено/ уникални!!!

Редактирано от автора , 05.04.2012 15:22:41

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола