Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте,

Времето започна да се затопля и ние все по-често мислим за лятото, морето... и Фотоваканция. През 2011 година положихме сериозни усилия, за да направим Фотоваканция по-различна и по-добра. В някои отношения успяхме, в други не съвсем. В момента оформяме идеята и точната програма за това, което ще се случи през 2012 и тъй като Фотоваканция се прави от нас за Вас, решихме да се допитаме и да разберем кое Вие намирате за ценно във Фотоваканция.
Молим Ви да отделите малко време и да споделите мнението си в нашата ОНЛАЙН АНКЕТА

Ако не сте чували за събитието, първо бихте могли да се запознаете с това какво е Фотоваканция.

Ще бъдем благодарни да получим Вашето мнение.

С уважение:
Екипът на Фотоваканция
Извинете ме
Това е линкът към анкетата: http://kwiksurveys.com?u=photovacation

А ако искате да разберете повече за Фотоваканция го направете тук: http://photovacation.org/photovacation

Редактирано от автора , 21.04.2012 18:13:56

щот тоя фотофорум ,остана малко настрана от ... бурната полемика относно миналата фотоваканция бих си позволил да цитирам мнения от един друг фотофорум :
"Автор: pefoto01
Дата: 11-09-11 01:39

Тея от фотографските фамилии са голяма напаст,ама в малки държави.....
Чие хлапе е уредено с наградата?"

"Автор: prisonbreak
Дата: 12-09-11 09:53

Шуробаджинащина отново!....."

"Автор: deusex
Дата: 12-09-11 23:24

Хм значи това е наградената снимка:

Браво на детето, че сам-самичко е успяло да реализира този проект. А на мама - още по-браво! ;)"

"Автор: Тед
Дата: 13-09-11 00:01

Надявам, се лъчезарното момиче, спечелило първото място, да не прочете и ред от тази тема.

За "бой" са тези, които не са го оставили само да твори и да постига резултати.

С преписване не се става добър ученик, а така можеш да научиш младежта да тръгне по лесния, но грешен път.

Амбицията на един родител е похвална, но примерът е грешен.

Една награда е истинска, ако можеш да и се порадваш и да я споделиш с близки и приятели.

Явно с награждаването и журито не вървят добре нещата...

Защо ги давате тези награди..."

"Автор: deusex
Дата: 13-09-11 00:13

Надявам се, че детето не го е направило нарочно, а е било идея на майка му."

"Автор: boni
Дата: 13-09-11 15:07

Абе това е супер неприятна ситуация, не знам как бих постъпил ако моите ме накиснат така лошо, но лошо ще им се пише Първото което ще направя е веднага да върна наградата и да се извиня."

горните постове визират снимката на на Диди Василева /DeePPaSSion /представена ,чрез дъщеря и и спечелила първа награда ,аз смятам ,че БИ БИЛО ДОБРЕ да се вземе поука от миналогодишния гаф ,като прецизирате условията за участие и определите за тазгодишната фотоваканция ясни и рестриктивни /за плагиатите и предварително подготвените манипулатори/ правила
щот ... ние ,фотолюбителите ,може да сме ентусиасти ,но не сме и будали ...

Редактирано от автора , 22.04.2012 09:39:54

Още ме боли сърцето от тази ситуация...
Тази награда беше отнета.
А нов регламент сме написали още Септември.
Надявам се, че тази година всички ще сме си взели поука :)
Като чета това се питам:-Има ли някой който да не се е чувствал прецакан във фотоконкурс?
hak има , аз ... в случаите ,когато съм печелил фотоконкурси
firefighter току що върна вярата ми в българската фотография :)
Благодарим на всички, които се включиха в анкетата и споделиха своето мнение, а това вече са над 100 човека.

Резултатите са наистина полезни и ще ни позволят да предприемем стъпки към промени, за които досега сме се колебаели.

Пълните резултати ще бъдат обработени и споделени с участниците в конкурса. Мислите, които мненията и резултатите предизвикват у нас организаторите ще бъдат публикувани публично, така че всеки да може да ги прочете.

Анкетата е отворена до 30-и Април. Всяко мнение, каквото и да е то, е добре дошло.

Приятни празнични дни. Времето е прекрасно, не пропускайте да се възползвате от него :)

Редактирано от автора , 28.04.2012 13:29:35

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола