Популярни снимки за

Всички снимки

Търся човек,който да обработи снимки-срещу заплащане

Здравейте,
предполагам много от вас се занимават професионално с обработка на снимки с фотошоп.Търся някой който да може да обработи доста снимки,свалих си лайтрум фотошоп но си е занимавка,докато се разучи.
Ако има някой фотошопър нека да се включи.
Разбира се всеки труд се заплаща!

Редактирано от администратор , 22.07.2015 15:26:18

vess_ta не зная защо но не мога да намеря как се пращат лс,може ли пак да ми пишете на чат
moali тя vess_ta е скъпчийка ,аз предлагам 10% отстъпка от цената дето тя ти иска и всяка 20-та снимка с безплатна обработка
тука може да видиш мои снимки обработени http://www.facebook.com/StiliyanLezov и ако ви харесват да започваме :)
скайп tt.roki
Ако искате пишете ми ще се договорим за добра цена като имаме предвит какжа обработка искате колко снимки предлагате на ден.Мога да ви предложа всяка 5-та снимка да е безплатна в зависимост от изискванията за обработка.
...бе никой не пита какво ще се обработва...тоя фотошоп за нищо го нямате
пиши ми на лс
Държиш ли да е лицензиран ФШ, защото
Здравейте, обявата още ли е валидна?
Можете да видите моите снимки на следния адрес:
https://www.facebook.com/NadyaSabevaPhotography
Здравейте :) На скоро завърших балакавърска степен със спец.Графичен дизайн.Ако все още ви е нужен човек за работа ще се радвам да си бъдем полезни! Светослав Манолов: 0883 573 254
Ако все още имате нужда от човек за обработка ме пишете и мен!
Дайте да видим сега обработените снимки, че стана интересно :)
Я кажи най-добре за какво ще се използват тези снимки. Ретуша има значение за онова за което ще се използва: Интернет, Дигитален печат, офсетов печат и т.н. Препоръчвам ти в зависимост от това да се насочиш към професионалист ретушер и графичен дизайнер, които има представа не само от фотошоп. Има си тънкости които фотографите не винаги знаят.
Колкото до LR перфектна програмка за обработка на много снимки едновременно - няма да тие трудно да я разучиш. След това няма да искаш да погледнеш фотошоп, освен ако не работиш с много слоеве (т.е. яко мацаш и правиш силни ефекти)

Редактирано от автора , 10.12.2013 10:58:50

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола