Популярни снимки за

Всички снимки
терся фотофраф,който да ми направи хубава фотосесия и няколко портретни снимки.Да не взима мн пари и да умее да обработва добре с фотошоп.
Ако сте от Бургас и сте момиче (хубаво) мога да Ви на снимам :) ,горе- долу владея photoshop - пара неща - Дори е възможно, аз да Ви платя :)

Редактирано от автора , 08.05.2012 20:53:33

UnStable грешен отговор на обявата даваш ,трябваше да напишеш :
Ако сте от Дуранкулак до Резово /щот Бургас е в обсега/ и сте момиче с висока самооценка за хубостта ,която неминуемо притежавате - бих Ви снимал,владея фотошоп/аз ш помагам дистанционно/,имам ателие с пиано "Цицерман" и горе-долу пара пада покрай мене,плащането е възможно ...Дори и в натура ;-)
И после ей така ,небрежно ,пускаш едно фото с пианото :
Хаха .. Много смях ..
А кадъра е просто вълшебен !
Ателието бива,пианото малко раздрънкано,модела жаден за ласки!
Интригуващо,горещо и подтЕкващо за големи резултати.
пианото е важно ,

teototi гледам едно пиано се продава в Кюстендил ,ай да го вземем орташки ,шведско е - ний двамата и модела - шведска тройка
ако нема модел - има и три педала ,светлокафеви на цвят
Моделките ми звънят по телефона!Много са!Работа не може човек да подхване...
Идвай скоро!Не се издържа...
От къде се чадо мое
Поздрав за бат'Венци от едни негови фенки,които в припева му пеят нещо ..като : .... бейби! Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent - ...
Източник: youtube.com

Редактирано от автора , 10.05.2012 17:03:45

Хей, зевзеци, виждам, че работата е сериозна, а вие сте го обърнали на парламентарни дебати и шоуменстване Сън не трябваше да ви хваща, но досега работата да е свършена и резултатите да са налице, че то не търпи отлагане. И за какви пари става въпрос в тази криза... Всеки плаща както може - може бартер или на ишлеме.
Хайде със здраве, вземайте се в ръце и по-сериозно да се представите като не забравите накрая да си платите и ДДС-то
Увъртат го само и само да не свършат работа :)
Та или калпазани бол или фотографи нема :)
Е,то файтъра обажда студио с пияно!ОргаНизацията е в неговата стихия. Ко'каже,къде покаже...
Аз си мислех, че сайта е фотографски.
Па той взе че се оказа .........музикален :)
Един снимачен ден, не знам при Фаитъра така ли е???

Редактирано от автора , 13.05.2012 11:54:12

DeadLirics трудна е мойта ,цел един снимачен ден на крака , ей на тия дни снимах поръчка за едно немско медицинско списание ,... за фотосесия с нашия COOL-eга доктор teototi,та Тео уж корав българин ама накрая и той приседна на рамката на врътолета ,докат момите около него - крак не подвиха

Стана тя,каквато стана...
без дъх душата ми остана!!!
И в крайна сметка нема фотограф който да свърши работата :)
http://www.facebook.com/StiliyanLezov

Редактирано от автора , 19.05.2012 21:30:21

Очакваме някой да скокне в сайта с една фотосесия :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола