Популярни снимки за

Всички снимки
Memory stick card zasedna i nqma myrdane, molq kajetye kyde moga da q izvadq v naj-blizyk srok
Blagodarq Vi
moje i na lichnata poshta...
blah, kato gledam kolko otgovora imam i napravo mi prizlqva.
Как да има отговори?
Не е ясно къде е заседнала :)
В смисъл картрийдър, фотоапарат или в сифона на мийката ???
Не знам кой може да даде някакъв адекватен съвет без да види.
Blagodarq, dano ne se naloji nqkakva vynshna namesa, po firmite za popravka na fotoaparati iskat 30 lv. samo , za da poglednat fotoaparata. Posle cenite trygvat, kakto si iskat. Posledniqt pyt iskah da mi se pochisti obektiva, no te kazaha, che optikata bila razvalena i otidoh s okolo 70 lv. nazad.
Fotoaparatyt mi e v garanciq, no toku-vij garanciqta ne pokriva tezi shteti. Otgore na vsichko, USB driver-a e syvsem razlichen ot vsichko, koeto ima po magazinite na photopavilio i techomarket, zashtoto prosto go nqma. Kofti rabota!!!
Ами пиле пиши на Кирилица.
Земи едни клещи и дръпай .
nie izvadihme kartata!!!! (no tova ne e vsichko). Blagodarq za vnimanieto... jino, daj edin link za phonetichna kirilica...
Pojelavam na vsichki hubav den, Norka
http://www.datecs.bg/bg/products/FlexType/8/1

Редактирано от автора , 12.05.2012 19:28:44

Още ли търсиш фонетичен кирилизатор?!?!?
Jino, nadqwam se, che tova ne e nqkakyv virus, tova shte napravi chudesen zavyrsheka mi na vecherta. Az go instalirah, no neshto ne se poluchava. Utre shte opitam na svetlo pak. Leka nosht ot men
tacev , Okaza se, che jino maj mi e daj drug kirilizator, koito e kato na pisheshat mashina. Ili az sym go instalirala nepravilno
Че уиндолса няма ли си вграден кирилизатор?
sega pishe na druga kirilica (tazi kato na pisheshta mashina) i az oshte ne sym sviknala. Po-mi e lesno s fonetichnata kirilica.
windows от ХР нататък поддържа фонетика въпрос на настройки е.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола