За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
"Влезте в гугъл и напишете -„ българска цивилизация„,прочетете 10 поста и ще разберете много за българите.Аз и вчера го казах - ние сме може би най-древния народ на света."
"stb78преди 3 ч. 2 мин.
КЕфи ме как ей така от нищото и хоп - България изниква през 681г! Хора историческа заблуда е това. Българите са си били на Балканите мнооого преди 681 г. Римските легиони около 0-та г когато нападат балканите прогонват не кой да е а именно "
"stb78преди 3 ч. 2 мин.
КЕфи ме как ей така от нищото и хоп - България изниква през 681г! Хора историческа заблуда е това. Българите са си били на Балканите мнооого преди 681 г. Римските легиони около 0-та г когато нападат балканите прогонват не кой да е а именно "
Това е все пак сайт за фотография, а VBox7 не може да се гледа отвън за да знам за какво става въпрос. Но в духа на идеята искам да подкрепя твърдението че имаме стар ген. Което може би да е извор на някаква гордост. Тезата за година 681-ва отдавна се знае от къде идва и на кого служи... За съжаление прекалено много от истинските знания не са в учебниците по история, а се намират след дълго и последователно търсене. А в другата посока на баланс, хубаво е да даваме приоритет на истината, и преди нас е имало цивилизации, дотолкова че днес просто преповтаряме идеологии, социални строеве и начини на препитание... Добре е България да я има и в бъдеще, но ако погледнем на този сайт като на виртуално копие на държавата... то нищо хубаво не ни очаква нито в близко, нито в далечно бъдеще.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!