Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте.
Търся да си купя някаква сапунерка,жеалетлно е да няма много голями забележки по апарата,на разумна цена.За момента съм се спрял на следните модели които ми харесват.

FujiFilm FinePix S6500fd

Panasonic Lumix FZ-18

Canon PowerShot Pro 1

За оферти и предложения тук или на ЛС.
Започнал съм с PowerShot Pro 1, той не може да се нарече сапунерка. Моят го продадох преди 3 месеца и мисля, че вече не ги произвеждат. Преди няколко години това беше почти професионален апарат, макар да не е огледално-рефлексен.
Добър избор! Fujifilm S6500fd! Продавам!

Значи, продавам си Fujifilm-а S6000fd (S6500 е в Европа). Това е много добър непрофесионален апарат, четири години (да!) съм го избирал. Dpreview Highly Recommended (Golden не се дава на непрофесионални):
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms6000fd (на външен вид е същият, като нов)

Специално срещу Lumix FZ-18, моят го бие стабилно - погледни тестовете. Особено в снимане на закрито, а и оптиката на всички Lumix-и е плачевна - вкарва мноого color-fringing. Ако нещо не вярваш, ще ти дам моя да снимаш хора срещу слънцето.

Цена за всичко: 370 лв. Бартер - виж по-надолу.

Плюсове:
- ръчен зуум, чувствителен и удобен;
- ръчен фокус - дигитален е, но е ситна стъпката;
- МНОГО МАЛКО ШУМ - за мен това е най-ценното (четирите години четене на ревюта...);
- обективът не огъва образа - на 28мм е забележително правилно;
- снима в RAW;
- ГОЛЯМА МАТРИЦА, позволяват си доро ISO3200;
- като нов на външен вид.

Минуси:
- около 700 грама;
- няма стабилизация хич (Компенсирам с ISO 400-800.);
- гнездото за статив не е в оптичния център, затова ще ви трябва компенсация в статива, ако искате да правите точни панорами.

Какво включва:
- апарата + сенника;
- UV-филтър да не се драска;
- батерии;
- чанта Tamrac;
- кабели, кутия, книжки;
- има си и 2GB xD карта в комплекта. Само тя струва 34 лв (а мойта е M+): http://magazin.photosynthesis.bg/offer/250501040001.html

Защо го продавам? Това е първият ми апарат след годините събиране на пари и тестове, не посмях да скоча на DSLR. Сега искам. Досега карах с най-високия клас непрофесионални - взех този, защото като усещане и бутони е SLR. Сега искам да мина на нисък клас професионални (за толкова имам пари). Ще се радвам на бартер с доплащане за нещо от типа на 1000D - 500D.

Намирам се в София, свободен съм за оглед и проба; мога да го пратя и с куриер, с опция за тест преди купуване (транспорт - за сметка на купувача). Търсете ме на нула-883477534.
Като намеря с какво да го снимам (съвсем скоро), ще го покажа. (засега е само снимка от тестове) http://a.img-dpreview.com/reviews/FujifilmS6000fd/Images/allroundview.jpg
Хубав е.

Редактирано от автора , 17.06.2012 16:04:48

Дали снимката на Fuji S6000/6500 или на Panasonic FZ18 при ISO100 е по-добра (повече детайли, по-добра резолюция, по-добри цветове)? само да ти кажа още от сега - на FZ18, при ISO100 е по-добра снимката. Ако гледаме само неговите снимки на S6500, дали негова снимка на едно също нещо при ISO100 ще е по-добра или снимка на същото при ISO800?
Aз пак казвам - на ISO100, ще е по-добра. Има някои "частни" случаи, когато наистина за бързи сцени с лошо осветление, трябва повишено ISO, но тогаз и Фуджито ще е "пълна скръб" (особено - без стабилизация) и просто си трябва DSLR
Сори пич ама за цената която го продаваш бих си купил Panasonic Lumix FZ-38 или FZ-50 (повярвай ми заслужават си много повече от този дето го продаваш ти) да не говорим ,че за още 70лв нагоре до скоро продаваха Sony R1.Апарата ти е добър но много пари му искаш,другото което е че работи само с xD карти,2GB e най голямата,ако снимам в RAW ме съмнява нали няма да ми отънее тази карта.Още повече да ми кажеш ,че оптиката на Leica не струва Не ме расмивай пич,те ти си първия от които чувам това,разбирам те,че искаш да си продадеш фотото ама цената ти е ТВЪРДЕ висока

Редактирано от автора , 18.06.2012 23:54:33

vader Така и не разбрах само сега колко му е последната цена на този твoи прословут и много добър апарат.Дали е 370лв както си написал тук или е 350лв както си написал по някой други форуми http://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=505178&t=505178
Я кажи да не би да продаваш 2 фотоапарата или си решил че тука има повече балами дето ще ти дадът некой лев повече ?

Редактирано от автора , 19.06.2012 15:58:41

Преди два дни пуснах обява, че продавам Canon PowerShot Pro 1 ако още не сте купил нищо - 0888 343521 Вл.Милитеров
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола