Популярни снимки за

Всички снимки

За Фотографията, Сайта и Обществото в него

Питам се, белгиецо, на колко години си. Ще ти кажа защо. В изказванията ти съзирам много елементи на късен и тежък пуберитет, може би неизживян и оставил следи в душата ти, с които трудно съжителствуваш. Предполагам, че страдаш и от липса на среда, може би имаш езикови проблеми. Всичко това те човърка, не ти дава спокойствие и ти не знаеш как да го преодолееш. Вярвай ми, хаотичните опити, които правиш тук, няма да ти помогнат. Поздрави!
OK

Редактирано от автора , 27.06.2012 17:08:12

........лошо!!!! МНОГО ЛОШО!!!!!!
OK

Редактирано от автора , 27.06.2012 17:08:44

...поведение на мутра получил поредният договор след поредния рушвет, със самочувствието на човек знаещ всико за бизнеса, с ценностна система осигуряваща му комфорт, комфорт на обитател на...кочина, кочината в която са принудени да живеят и други индивиди и с погнуса да търпят това съжителство. Извън нея, в цивилизованите страни правилата са други, самочувствието - различно - истински прототип на героят на Джеймс Клавел от "Цар Плъх". Бих обобщил задълбочените ти анализи перефразирайки Джером К. Джером - "Жалки мисли на един жалък човек".

Редактирано от автора , 26.06.2012 22:15:38

OK

Редактирано от автора , 27.06.2012 17:09:11

Човече! Вече повече от 25 години част от бюджета си го формирам с фотография. Знам какво е: "КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО". Тук съм за да снимам показвам и аранжирам каквото, и както ми се ще.(основното правило е да не накърняваме НИЩО на НИКОГО, и с думи и със снимки, и с каквото и да е било) отпусни се и забрави поне тук за парите. Ако намериш нещо което ти харесва, ДОБРЕ!!! Порадвай му се!! Ако нищо не те кефи, ще ти дам линкове на места дето ще се чувстваме смешни?!?!............тук НЕКА СИ ОСТАНЕ МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ
Много неща за теб никога няма да се изяснят. Мъъъничкото ти интелектче не позволява. Това за съжаление е непоправимо. Май ти отделих повече внимание от колкото заслужаваш.
Едно и също няколко години вече,а ефекта е нулев от такива дискусии,има хора на които не им пука а те са хората които могат да променят нещо....по принцип,само че това няма да се случи.От ден на ден е по-зле ситуацията.
Хич не ми дреме
Поздрави на всички ви
OK

Редактирано от автора , 27.06.2012 17:09:45

Не смятах да ти давам обяснения тъй като бих се ощетил с време.Аз съм този който блокира един категоризиран по-горе с думата идиот.Нямах становище за тази категоризация,но сега я подкрепям ,защото виждам едно хаотично представяне на мисли и разсъждения,които си противоречат всеки път.Когато човек е толкова объркан и НЕУРАВНОВЕСЕН и не знае какво иска аз незнам пък ЗАЩО трябва да търпя думи,речи,реплики,коментари,критики на същия.Тук качваш снимки,после ги триеш,после пак качваш,после се ЯДЕШ с едни автори,после други които са много добри фотографи /без значение дали снимат за пари или за удоволствие/ ,караш им се! КАКЪВ СИ ТИ БЕ! Аз те разбирам и до някъде ти съчувствам,но не мога да ти помогна като ти "слушам" глупостите.Хем отричаш правилата и догмите във фотографията,хем после според тях критикуваш,хем снимките ти ГОЛА ВОДА! И после защо са ме блокирали или пък изтрили.... Твоето забавление не се покрива със забавлението на другите.Постовете по-горе го доказват.За финал: Изтри ли ми редакция преди време на една твоя тъпа снимка? Изтри я!!!Седнах ли да рева после,като те бе -НЕ! Айде радвай се на живота без мен и лекувай хаоса в главата си!
OK

Редактирано от автора , 27.06.2012 17:10:21

Няма ги админите, Светльо ,или така им отърва.
Да припомня на белгиеца, че преди време ме направи на нищо под една балетна фотография. Опитах се да се защитя и аргументирам и трябваше всички да изтърпим разказа за балетните бившите балетни занимания на съпругата му. Чудесно забавление:)
Не позна.
Мене няма да ме има повече в подобни теми.
За да не ви преча на единомислието.

Ще ви приложа и лицемерието което така обичате, само положителни коментарчета от този момент от мен ще виждате. Кето означава, че който каквато и боза да качи, аз няма да се обаждам с отрицателна критика.
Тази хватка им я прилагам вече на един руски сайт, щото ми е трудно да им отговарям на техния език. И нямат оплаквания, никой за нищо не се сърди.
...ти май имаш проблеми и с българския език
...Никой не е само добър, или само лош!... Търси се баланса!!!
off - и защо, постингите се размешват, както си искат? Нали има време, в което са пуснати???
Взимаш се на сериозно - ти си без значение
много интересна тема ,като разказ на Агата Кристи ... започна в едно привидно лежерно утро/4ч. и 3мин./ с крилатите строфи на Сантяго ,Стайков внесе интригата, а аз концептуален привкус и след появата на главния герой - Белгиеца ,се почна ,таман се зачетох и внезапно фабулата завърши с убийство - убихте словоохотливостта на Белгиеца , а как хубаво ги редеше ,прочитах ,препрочитах и пак и пак ,но не посмях повече да репликирам - нима може в тези дълги белгийски постове да не е закодирана мъдрост неразбираема за ... източните народи
както казва П_Е_Т_Ю :...Никой не е само добър, или само лош!... Търсете се в баланса между доброто и лошотията!!!

Редактирано от автора , 28.06.2012 16:22:46

Виждам, че всички мнения клонят към това, да има повече критика тук в сайта, но на повечето явно не им стиска или пък им е под достойнството. Аз лично, много рядко си позволявам да критикувам някой тук, защото не смятам, че с моят скромен опит и познания, ще съм реален критерий. Но смятам че тук има достатъчно много добри автори, които със своите съвети и градивна критика, могат да допринесат за по-добрия облик на сайта. Поздрави към arthuro, kdlaz, P_E_T_I_O и Svetlio70, които смело дават съвети, градивна критика и забележки към неопитните автори. Може и да пропускам някой, за което се извинявам! А за Belge, той определено внася колорит със своите коментари тук, в които понякога има доста истина, колкото и да са грубички, но пък трябва да има от всичко. Хората не могат да бъдат еднакви. В спора се ражда истината!:) Поздрави!!! И се забавлявайте! На никой не му зависи живота от едно хоби!:)))

Редактирано от автора , 30.06.2012 23:57:59

vladimir12, за Belge си прав, защото това момче има страхотен потенциал! /това ти го казва нЕкой си, чиито коментари са забранени от самият Belge, под снимките му!/ ... Един американски президент казваше, че побеждавал враговете си, като ги правел свои приятели!!! ... Тук няма ли да стане?! И защо да не стане?!?! И защо да ни е враг? Той не е такъв! Той е просто - себе си! Мисля, че ползата от него ще е немалка тук, стига да си е направил съответните заключения, както и ние - нашите! Всеки греши! ........... Не ми хареса това, че му наскачат като хиени, само защото са повече! Това е тъпо, и говори за стаден начин на мислене и действие! ... Не можеш да низвергнеш, анатемосаш, отречеш за винаги някого - просто ей така! Не мисля, че това е начина!... Мисля, че мястото му е тук, стига да ГО ПОИСКА!!!
Пускане на кръвчица, а?
И ако някой се подлъже в тоз революционен момент да излезе да изтърси истината, бързо бързо ще бъде омаскарен от цар плъх чрез една бърза фотографска дисекция. Колко некадърен е ще му се покаже, а мишката колко голяма. Някоя семейна снимка ще му се изрови за академичен анализ и всеобщ подбив. После като се разгори кладата на нея ще бъдат поднесени и шедьоврите му. И това под всеобщото мълчание на много хуманните супер позитивни хора с много ласкави коментари иначе.
Лъжете се.
Хората тук не искат промяна. Те искат спокойствие и виртуален/социален статус.
Хората тук искренно ненавиждат по-доброто и нямат против кучетата на сайта да бъдат пуснати в такъв момент.
Вече не знам имена, но слама на "героиски погиналите" и в тази тема и слука на останалите.
vbox7.com/play:3931154c
vbox7.com/play:19c482e3
Mobby_Dick - Имаш право! Хубавото в законите на обществото е че нещата се оправдават от само-себе си. Или казано с други думи, на всекиму заслуженото, колкото и бавно да става това, то е неизменно!
Искам да бъда част от един хармоничен и красив свят на изкуството. Не съжалявам за нищо което не отговаря на тези критерии, нито намирам смисъл да се връщам мислено на отминали пътеки където няма истина! Пртиветствам всеки, който мисли като мен!
"Красотата ще спаси света" (Достоевски)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола