Популярни снимки за

Всички снимки

Професионален апарат Nikon D40 kit в ОТЛИЧНО състояние

Продавам Nikon D40 kit, т.е. тяло + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f3.5-5.6G ED II.
Не е мокрен и изпускан, няма издевателства върху него. Няма следи от употреба, апарата работи перфектно и е грижливо пазен. С едно зареждане на батерията прави около 800 кадъра (без изключения батерията е зареждана и разреждана по правилата винаги). Към него има книжки, диск Nikon Picture Project, ремък за врат, USB кабел, оригинално зарядно, оригинална батерия и оригиналната опаковка.
С фотоапарата подарявам чанта Lowepro и сенник.

Цена 480лв.

Пловдив (от 25 до 29 юни ще съм в София с него)

Телефон за връзка -0897848391
Ще си позволя да те коригирам, защото все пак обявата е във фотографски сайт...

Нито тялото нито обектива са професионални. Този сегмент Никон наричат потребителски.

Потенциалните купувачи обикновено се интересуват от броя кадри на тялото, можеш да ги упоменеш, за да продадеш фотоапарата по-бързо и лесно
http://nshutter.overfx.net/
на адреса по-горе,ако се ъплоудне последната снимка , можете лесно и бързо да проверите колко кадъра е направил затвора на вашия Nikon DSLR
А пък аз ще те коригирам теб!
Продавача е прав да казва "професионален", на английски казват DSLR Camera, на испански е Reflex camera, а на български е навлязло "професионален", което значи, че конструкцията на апарата се състои от тяло и сменяем обектив, и че има 100% ръчно упрявляеми настройки: експоцизия, апертура и бял баланс.
Имала съм Никон Д40 и мога да кажа, че това е един от НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ апарати от своя клас!
evafotoА пък аз ще те коригирам теб!
мога да кажа, че след дълго проучване установих ,че Профи ДСЛР камерите нямат вградени светкавици
evafoto, сама можеш да видиш къде минава границата между професионалния и потребителски клас при Никон, при това официално без празни думи.

http://www.nikon.bg/bg_BG/products/category_pages/digital_cameras/category_SLR.page?sParamValueLbl=Digital%20Cameras&sParam1ValueLbl=SLR&ParamValue=Digital%20Cameras&Subnav1Param=SLR&Subnav2Param=0&Subnav3Param=0&RunQuery=0&ID=0

По твоята логика още малко и безогледалните ще броим за профи апарати.

Да беше качила поне някоя снимка в профила си... щото така нали знаеш какво си мисля... що не пуснеш тази обява с този текст във фотофорума да видиш там какви ще са коментарите...

Ставам раздразнителен, когато някой приема публиката в този сайт за аборигени... и почва да ръси бисери преди още да е качил първата си снимка. Лоша практика е купувачът да бъде заблуждаван!
Профи ДСЛР камерите нямат вградени светкавици
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола