Популярни снимки за

Всички снимки

Какво не й е наред на тази снимка???

Благодаря firefighter,
Знам, че CanonEOS 600d е скъп, но ми се вижда с по-добри параметри от настоящия Canon PowerShot SX200 IS, който имам. Имах идея да си купувам обективите един по един и бях харесaла като начало 18-55мм и 55-280мм - друг е въпросът дали ще ги купя и двата едновременно, но дали съм на прав път като милиметри ? (не ме бива много с обективите - четох тук - там и търсейки нещо по-универсално открих тези двата.)

Редактирано от автора , 28.07.2012 22:29:43

Бистра ,готов съм да се обзаложа ,че ако завиеш на CanonEOS 600d тези две стъклени тапи - 18-55мм и 55-280мм ,а аз взема примерно горепрепоръчания Canon PowerShot G12 ,и ги сборим - резултатът на ДСЛР-а с тапите ще те разплаче сравнявайки го с компактния Canon PowerShot G12
като казах хубави дрехи имах впредвид комбинацията :
CanonEOS 600d плюс

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM (или Canon EF 17-40mm f/4L USM ) и
Обектив Canon EF 70-200mm f/4L USM

като начало и ,

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM и
EF 70-200mm f/2.8L USM

като следваща стъпка в подбора на зуумове

изобщо един съвет от мен - не се хвърляй на китови стъкла и туристически турбо зумове тип 20-300мм ,щот такова дръвце ше апнеш ,че кат се усетиш после не мож ги продадеш и на половин цена
много е прав файтера тука..заложи на класика :) според това което искаш да снимаш.. вярно всички прохождащи обичат да снимат всичко ..но скоро ще се ориентираш ...
firefighter .. така си е а още по-добре би се получило с твърди *тапи*, от сорта
1 - Canon EF 85mm f1.2
2 - Canon EF 135mm f/2.0
3 - Canon EF 400mm f/2.8

.. и защо 600Д, като има 650Д :)
http://www.dpreview.com/previews/canon-eos-650d-rebel-t4i

SMURFF млада и неопитна фотографка е Бистра ,рано и е да скача на "твърдо" ,особено пък дълго , нека започне с трикратни зуумчета
firefighter - когато става въпрос за твърдо+дълго (защо не и дебело)+ "млада и неопитна" ... какви кадри се творят само

Благодаря отново за съветите на всички!
Както казах - на разбирам много от обективи, споменатите милиметри бяха тези, които съм харесала-това не означава, че съм категорично решила да купувам точно тях.
Харесах това тяло, защото ми се вижда с по-добри параметри от моя фотоапарат ( сравнявайки спецификациите ). Честно казано, не знаех, че има по-нов модел. Ще го проверя.
Впрочем техниката е важна, но по-важен е опитът, така че не смятам, че има смисъл да сравняваме кой какво и с каква техника ще снима, Файтър.
Да не говорим, че да си млад и неопитен не е престъпление.
мисля че много изместихме темата на моменти :) идеята беше да насочим момичето към някакъв клас техника според бюджета и пък после тя ще си прецени ...хора постоянно сменят техника след като понапреднат и почват да надграждат така че ако тя има желание да се учи ще стигне до този момент, ако сега почнем да и пълним главата с прекалено много информация за модели и техника мисля само ще я объркаме - всеки новак който не е наясно се чувства така, а пък всеки от нас препоръчва обикновено своя любима марка или онова с което е свикнал. Бистра няма да ти препоръчвам техника - във всеки един магазин който е специализиран биха могли също да те ориентират според сумата която ще оставиш, но онова което Файтъра е казал за обективите е верно наистина не се хвърляй на голям зум още от сега.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола