За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Четох, четох, не ме псувайте за новата темата, моля.
Може ли някой от админите да ми затрие профила или поне да изтрие единствената ми снимка? От много време не го ползвам и не виждам смисъл да фигурирам изобщо, благодаря и без лоши чувства.
Може ли някой от админите да ми затрие профила или поне да изтрие единствената ми снимка? От много време не го ползвам и не виждам смисъл да фигурирам изобщо, благодаря и без лоши чувства.
профила от аватара е хубав ,против съм да се изтрива

Чуден е, ама аз все пак си се моля.

Аз не разбирам какъв ти е проблема,та си се сетила след 5 години да си триеш профила? Нещо абонаментна такса ли ти иска админът,що ли?Снимката ти е била в конкурс,затова не може да бъде изтрита-остава си в историята на сайта.
Помолих не с лошото, искам никът ми да не присъства в този сайт, може ли аз сама да знам защо искам нещо и да не се обяснявам на непознати? Моля наистина някой от админите да изтрие профила.
ellinoise не може да се трие, не е редно - съгласно правилата на конкурса "България през моя обектив" снимките участвали в конкурса са в архива му за вечни времена

Щом не искаш да се обясняваш на непознати,защо ги занимаваш със себе си?Пиши писмо на админа и си му се обяснявай нему!
Админа развод не дава доброволно.

За да коментирате, моля, влезте в профила си!