Популярни снимки за

Всички снимки

Косарче, Голем си...или Фотоваканция 2012 - Фпичатления

Защо ли хранех излишни илюзии, че ще прекарам поредната Фотоваканция, като всеки един нормален човек... Че няма да пия с разни Айтоски алкохолици до сабалямта, облаци и бири, ще се вълнувам дали ще ми влезе кадъра на финалната селекция, ще оплюя журито, като не ми влезе... Де се вълнувам от темата, къде има по-голем келепир – на рибената чорба на Ути Бъчваров в Китен или на Концерта на деня на град Приморско, или да гледам да се утъркам в някой голем фотограф за кадем, ей тъй на, да ми иска... Уви нищо от това не ми се случи...Отново...
Отново не се прибрах разочарован от живота и фотографията, отново не се прибрах отпочинал и кисел...отново и отново, фотоваканция, след фотоваканция...
Дай Боже всеки му такоз нещастие и на всички дето посрещахме изгревите, черен дроб с който да се гордеем!
За какво беше темата...а да - за Айтоския:
Голем си братче то ми, ГОЛЕМ СИ – Никога не се променяй!
П.П. Щях да забравя: ОООБИЧАМ ТЕ и Наздраве!
П.П.П. И последно – Косаре, намерих една много полезна и поучителна книга за четение:

http://www.knigi-bg.com/product.php?id_product=10026
Ко станало!?? В линкове, моля, ако Ве мързи да пишете повечко тука!
Хубаво "похвално слово"! Приятелството е прекрасно нещо. Славата вероятно също...
Но истината и смисъла са по-важни. Уважението към останалите които истински се стремят към предните две в този сайт ми се струва пренебрегнати, за сметка на алкохола.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола