Популярни снимки за

Всички снимки
Поради финансови затруднения си продавам колата :

модел Бугати Вейрон с кожен салон ,закупен преди две години от пловдивския панаир,двигател 8 литра,1200коня,разход 40л извънградско,продавам го щот много скочи цената на бензина
Взимам я на лизинг 100 лева на месец.

Редактирано от автора , 15.09.2012 10:07:19

Аз ще я купя.Пиши ми на лични да се уточним за превода... аз отивам по родата да търся заем ,опасявам се ,че за малко няма да ми стигнат париците ,ма ще уредя въпроса!
Мога да ти предложа замяна за моя Rolls-Royce Silver Ghost (същия като на кралицата). Доплащане от теб - каса бира [beer]
Купувам, дай си адреса, пращам адвоката.
Ще ти подаря бензиностанция, дай само едно кръгче
Хубаво ама що не кажеш,че мотора е от Запорожец с едно дървено бутало!Като се износи се сменя лесно на банкета в три движения.

Цената вероятно ще е прилична,за познавачите...
айде , продадена на кака Неска ,направих и отстъпка в цената ,щот си запазих емблемата ,тя я иска с емблема на VW - демек голф кабрио,мода някаква имало по пернишко
Гледам че не ги карат много тея коли по Софето, явно имат некви проблеми.....
Яла при нас на село да видиш ...
Честито на новият собственик!
За мен емблемката само - ще си я сложа на сенника на Пентакса
Навит ли се на бартерче с доплащане от твоя страна. Давам Смяна 8 модел 1953г /мой набор/ антика братче цена няма. Давой я докато съм топъл. И още кожен калъф на апарата от конска кожа е. Чакам.
бРатони ,навит съм на някоя бодра Смяна 88ми набор
И такава имам но сега е Карибка батко и ценичката става оле мале. Поздрави Ицо. Успех с продажбата. Като я дадеш ще пуснем и моята. Не искам да съм конкурунция. Пък той и пазара е един кон за кокошка. Като си дойда ще си говорим.
От: firefighter
Дата: 16.09.2012 21:41 .. "айде , продадена на кака Неска" ....... Моля,без повече пазарлък! .... Моя си е! :P
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола