Популярни снимки за

Всички снимки
Какво мислите за това?Коя машинка е за предпочитане за любител фотограф с малко опит с DSLR фотоапарат?Благодаря ви предварително!
D5100 е правилният избор!
D3200 е безумен като матрица особено за входно ниво DSLR с кропната матрица, който най-вероятно няма да бъде използван с най-качествените обективи...
D5100 - не само защото аз съм с него, а защото за снимки като че ли е малко по-подходящ от D3200. D3200 ми се стори малко "по-любителски" като че ли. Не знам - просто усещане някакво. Иначе D3200 е по-нов и има някои плюсове за видео, но за видео изобщо не говорим, така че D5100. Да не говорим, че с въртящия си дисплей D5100 е супер удобен. Относно пикселите - D700 е FX и е само с 12MP, а какви снимки вади само! Така че да не те подвеждат повечето мегапиксели на D3200 спрямо D5100. Успех!
Мисля че ще ви послушам.Благодаря ви за отговорите.
Да се надяваме ще този подвижен дисплей няма да се бъгне бързо!
еми не го връткай и нищо няма да му стане, освен ако не го надраскаш
Като фен на марката не искам да давам оценки добър лош, но в случая ще ти препоръчам Д5100. Работила съм и с двата апарата но съм приятно изненадана от 5100. За човек любител който пътува определено подвижния дисплей е удобство, а камерата има добро качество на изображението - сега подготвям една фото книга със снимки от нея. колкото до информация ето ти направо малко ревю
http://photocafe.pro/id/949
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола