Популярни снимки за

Всички снимки

Среща на Сони феновете

Здравейте! На 12-14 октомври в Рибарица, ще се проведе втората национална среща на Сони феновете. Всички приятели на марката може да заявят участие. Ще има представяне на новите тела на Сони, презентации, беседа и workshop на тема "Светлина" с Енчо Найденов и още изненади ;). Подробности на www.alphaforum.net, или на л.с. тук. Заявка за участие можете да направите на: r.ilieva@bgsmart.com до 5 октомври.
останаха още два дни
Вече се записах. Не сме много Сони-феновете тука. В сайта може да намерите доста критики за Сони техниката, като основният, подчертаван дебело, недостатък, е високата цена (за тез пари ш` купя два канона с 3 обектива... или нещо подобно
Изглежда и администраторите на 4кулпикса не обичат марката, защото не желаят да добавят в списъка с оборудването нещицата, с които снимам . Което ми е странно, защото гледам горе Сони, Сони център ...

Редактирано от автора , 03.10.2012 14:30:59

mimoza5 ,така е - има две бели марки - Никон и Канон ,не може да надигат къдрави главици разни пана сони олимпийци и самсунци ,требе да има апартейд и расова дискриминация
...въпреки ,че и аз имам едно малко негърче - Сони Некс5
Еееее, файтър...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола