Популярни снимки за

Всички снимки

Предложение за есенен ФотоПленер

Предлагам на вниманието на съфорумци идеята да организираме фотопленер "Есен в планината" ,с базова стоянка местността Предела /до Разлог/,и снимане в околностите.Налични в местността са два хотела :
Хотел Кукер
http://kukerbg.com/hotel/index.php?page=info
Хотел Предел
http://hotelpredel.com/index.php?index=prices
цените са 20лв на човек в стая за двама души и 30лв за сам душ
тъй като това ми е любим район знам много хубави места ,но пътя до тях е ... за мотор ,джип или пикап ,хубаво би било да дойдат и да се комбинираме с колеги с джипки за да направим интересни снимки ,може да включим в програмата и лекции - примерно рококо ща разкаже за нови практики в макрото ,кдлаз за ултрамодерните тенденции в Хашдеера,доктора за индийските фотоприключения - с коментар и снимки и тн
може и фотоконкурс да си спретнем ,като съберем вноска по между ни за награден фонд ,предполагам и админа ще се включи с някой приз , дата нямам впредвид ,но на този етап това е само идея

Редактирано от администратор , 29.10.2012 09:23:06

Чудесна идея, вече ми е домъчняло за съфорумците. Хайде да мислим за 20-21 този месец, докато времето е още хубаво. Поздрави
Идеята е добра... следващите 3 седмици обаче при мен са заети...
Бат'Венци похвално,чи предлагаш открито нИщата на всички и който желае и има възможност да се включи.Ти винаги така си правил! Няма покрити неща при тебе за което шапка ти свалям!
За 20-21 съм зает и аз,но следващите почивни дни съм свободен.
Аз съм за всяко мероприятие с отворени врати за всички... само да не ни завидЕш на Аляска.
Hidden Alaska - YouTube
Източник: youtube.com
Ми да го направим на 27-28
И аз харесвам идеята. Там ми е малко познат район и проявявам интерес. А дали не се предлага това предвижване с джипки от местни срещу заплащане?

Редактирано от автора , 15.10.2012 13:21:51

?
JAKO точно там няма ,в Банско има ама е скъпо да наемем ,засега има предложение за 26,27 и 28 от Стайков и йощ един COOLега с проходим автомобил ,ала е само един ,добре би било да се съберем група с поне 2-3 джипа или там как ги водят - СУВ автомобили ,инак ш требе да ви разхождам пеша наоколо по гората да снимаме есенни импресии
хайде аз от разстояние ще ви подкрепям че таз година доста попътувах пък и есен там съм я карала ама Родопи и Пирин си заслужават .. миналата година направих пленер по маршрута Делчево -Ковачевица - Мелник :)
тъй като няма оферти за други дати освен за 27 и 28 окт нека останат тези дати ,аз на 26-петък късния следобед съм там ,среща в кафето на хотел Кукер в 18.00 часа,места няма нужда да резервирате предварително - в двата хотела има бол свободни и наплив по това време няма ,срещаме се и правим план за другия ден - събота ,къде ще ходим какво ще снимаме и т н ,за въпроси и уточнения - на лични и на телефон
just photo

Редактирано от автора , 28.10.2012 16:29:57

Файтър, от 5 кадъра 3 са Годлевски. а само поточето е срещу "Кукера". Туй Годлево май все те привлича като магнит. Да не си харесал нЕкоя мома там?
Бях там, Венци ме заведе,за което му благодаря
Там мед и мляко пих по брадата течеше а устата не попадна:))
Шегата на страна, наистина има там хубави пейзажи За които трябва много рано ставане
Вес-та, Годлево е много близо до Предел ,непременно ще заведа участниците хем да поснимат , хем до местната мандра за кашкавал и сиренце , ако дадеш адреса на къщата на баба ти и дедо ти ,ще наминем и там да пийнем по една греяна ракия за твое здраве и да се разпишем в книгата за посетители
... има много хубава букова гора на Предел ,до хотелите ,мисля там да поснимаме малко есенни потоци ,Богдан - STB има есенни кадри оттам миналогодишни затова не му се идва
довечера в 6.00 съм там и утре рано почваме да щракаме, които додат додат ,коит не додат да са дошли
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола