За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Предлагам на вниманието на съфорумци идеята да организираме фотопленер "Есен в планината" ,с базова стоянка местността Предела /до Разлог/,и снимане в околностите.Налични в местността са два хотела :
Хотел Кукер
http://kukerbg.com/hotel/index.php?page=info
Хотел Предел
http://hotelpredel.com/index.php?index=prices
цените са 20лв на човек в стая за двама души и 30лв за сам душ
тъй като това ми е любим район знам много хубави места ,но пътя до тях е ... за мотор ,джип или пикап ,хубаво би било да дойдат и да се комбинираме с колеги с джипки за да направим интересни снимки ,може да включим в програмата и лекции - примерно рококо ща разкаже за нови практики в макрото ,кдлаз за ултрамодерните тенденции в Хашдеера,доктора за индийските фотоприключения - с коментар и снимки и тн
може и фотоконкурс да си спретнем ,като съберем вноска по между ни за награден фонд ,предполагам и админа ще се включи с някой приз , дата нямам впредвид ,но на този етап това е само идея
Хотел Кукер
http://kukerbg.com/hotel/index.php?page=info
Хотел Предел
http://hotelpredel.com/index.php?index=prices
цените са 20лв на човек в стая за двама души и 30лв за сам душ

тъй като това ми е любим район знам много хубави места ,но пътя до тях е ... за мотор ,джип или пикап ,хубаво би било да дойдат и да се комбинираме с колеги с джипки за да направим интересни снимки ,може да включим в програмата и лекции - примерно рококо ща разкаже за нови практики в макрото ,кдлаз за ултрамодерните тенденции в Хашдеера,доктора за индийските фотоприключения - с коментар и снимки и тн

може и фотоконкурс да си спретнем ,като съберем вноска по между ни за награден фонд ,предполагам и админа ще се включи с някой приз , дата нямам впредвид ,но на този етап това е само идея

Редактирано от администратор , 29.10.2012 09:23:06
Чудесна идея, вече ми е домъчняло за съфорумците. Хайде да мислим за 20-21 този месец, докато времето е още хубаво. Поздрави

Идеята е добра... следващите 3 седмици обаче при мен са заети...

Бат'Венци похвално,чи предлагаш открито нИщата на всички и който желае и има възможност да се включи.Ти винаги така си правил!
Няма покрити неща при тебе за което шапка ти свалям!
За 20-21 съм зает и аз,но следващите почивни дни съм свободен.
Аз съм за всяко мероприятие с отворени врати за всички... само да не ни завидЕш на Аляска.

За 20-21 съм зает и аз,но следващите почивни дни съм свободен.

Аз съм за всяко мероприятие с отворени врати за всички... само да не ни завидЕш на Аляска.
Ми да го направим на 27-28
И аз харесвам идеята. Там ми е малко познат район и проявявам интерес. А дали не се предлага това предвижване с джипки от местни срещу заплащане?
Редактирано от автора , 15.10.2012 13:21:51
?
JAKO точно там няма ,в Банско има ама е скъпо да наемем ,засега има предложение за 26,27 и 28 от Стайков и йощ един COOLега с проходим автомобил ,ала е само един ,добре би било да се съберем група с поне 2-3 джипа или там как ги водят - СУВ автомобили ,инак ш требе да ви разхождам пеша наоколо по гората да снимаме есенни импресии
хайде аз от разстояние ще ви подкрепям че таз година доста попътувах пък и есен там съм я карала ама Родопи и Пирин си заслужават .. миналата година направих пленер по маршрута Делчево -Ковачевица - Мелник :)
тъй като няма оферти за други дати освен за 27 и 28 окт нека останат тези дати ,аз на 26-петък късния следобед съм там ,среща в кафето на хотел Кукер в 18.00 часа,места няма нужда да резервирате предварително - в двата хотела има бол свободни и наплив по това време няма ,срещаме се и правим план за другия ден - събота ,къде ще ходим какво ще снимаме и т н ,за въпроси и уточнения - на лични и на телефон

just photo

Редактирано от автора , 28.10.2012 16:29:57
Файтър, от 5 кадъра 3 са Годлевски.
а само поточето е срещу "Кукера". Туй Годлево май все те привлича като магнит. Да не си харесал нЕкоя мома там?

Бях там, Венци ме заведе,за което му благодаря
Там мед и мляко пих по брадата течеше а устата не попадна:))
Шегата на страна, наистина има там хубави пейзажи За които трябва много рано ставане

Там мед и мляко пих по брадата течеше а устата не попадна:))
Шегата на страна, наистина има там хубави пейзажи За които трябва много рано ставане

Вес-та, Годлево е много близо до Предел ,непременно ще заведа участниците хем да поснимат , хем до местната мандра за кашкавал и сиренце , ако дадеш адреса на къщата на баба ти и дедо ти ,ще наминем и там да пийнем по една греяна ракия за твое здраве и да се разпишем в книгата за посетители
... има много хубава букова гора на Предел ,до хотелите ,мисля там да поснимаме малко есенни потоци ,Богдан - STB има есенни кадри оттам миналогодишни затова не му се идва
довечера в 6.00 съм там и утре рано почваме да щракаме, които додат додат ,коит не додат да са дошли

... има много хубава букова гора на Предел ,до хотелите ,мисля там да поснимаме малко есенни потоци ,Богдан - STB има есенни кадри оттам миналогодишни затова не му се идва

довечера в 6.00 съм там и утре рано почваме да щракаме, които додат додат ,коит не додат да са дошли

За да коментирате, моля, влезте в профила си!