Популярни снимки за

Всички снимки

Как да изтрия качена снимка?

Здравейте,

Може ли някой да ми каже как се трият снимките тук? Преди имаше опция с едно моливче, ако не се лъжа, а сега не го намирам?!
не може ,щом си я качил за конкурс вече не се трие ,инак добре се справяш с уголемяване на цици баце
не е много добре това, което ми казваш :( Първо защото снимките, които съм качвал са от преди 5-6 години и въобще не се гордея точно с тях, а отгоре на всичко имам лични проблеми, заради някои от тях :(
Искам да си изтрия акаунта в такъв случай, ако това ще помогне...или и това не може?
пиши на админа ,той има вселенски провомощия ,мож ти изтрие фотогреховете ;-)
Може-ама ако иска...няколко пъти съм опирал до админ - ни ответ,ни привет.Затова - край със снимките.
Ем...писах даже сърцераздирателно писмо...и за сега йок - 48 часа минаха даже :(
"Защото Админ ще рече за user-ите: Те са се впримчили в интернета; форума ги е затворил.
И Аз ще закоравя сърцето на админа, и той ще ги погне отдире; но Аз ще се прославя над админа и над цялата му войска, и съфорумниците ще познаят, че Аз съм..."

Срещу ръжен не се рита,братче,съболезнования.
Да сте мислили Овреме,никой не ви е карал насила да качвате снимки.И се очаква да знаете правилата предварително,'щото сте се съгласили с тях при качването,а за конкурсите си пише,че снимките остават за архива.Няма мърдане, в правото си е админа да не ви обръща внимание на хленчовете за щяло и нещяло.
batzeto ,па супер си е снимката ,ако я имаш в по голем размер прати ми я за декстоп валпапир /Красива,нахална,млада и секси
/да си плакна окото и да събужда греховни помисли ,така да се каже
Така,а какво да кажем със снимка,чието съдържание по един или друг начин ни засяга?Имах лична причина да помоля 2-3 снимки качени от друг потребител да бъдат премахнати,писах на админа 2 пъти-глас в пустиня!
В горният десен ъгъл на 20 см. от лявата му страна и три фута диагонал надясно има една точица. Погледни я с лупа, и когато стане суросинкява удари за един микрон време 40 пъти с мишката върху нея ...и ще се отвори ръководно меню как да изтриеш снимката си.
Всички правила са спазени
Mobby_Dick , човече , внимавай с майтапа,капитан Ахав дебне изотзадзе ! :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола