За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте на всички,
искам да съобщя за загубена чанта с 2 фотоапарата и 3 обектива в района на "Морската градина" в Бургас, зад Гранд Хотел Приморец.. Това се случи на 25.10.2012 (четвъртък) около 16:30ч.
Чантата е черна, марка "LowerPro" с две значки на нея - една бяла, със снимка на фотоапарат и една черна, с графика на облаци и слънце.
В нея имаше 2 фотоапарата и 3 обектива и 2 ленти (Kodak Portra 160 и Kodak T-Max 100)
Апаратите са:
1. Praktika LTL 3 със сребриста метална част и черен ремък с метални кукички
2. Sony Cybershot DSC-T99 - сребрист
Обективите са:
1. Carl Zeiis Flektogon f2.8/20mm - много добро състояние, с лесно падаща капачка
2. Pentacon f2.8/29mm - перфектно състояние (почти неизползван) с предна и задна капачка
3. Pentacon f1.8/50mm - добро състояние,без предна капачка, с по-свободен ход на ринг на блендата от обичайното
За контакти, моля да ми пишете на:
tsvetomir.dzhermanov@abv.bg
или на лично съобщение в сайта.
Ще съм Ви признателен за оказаната помощ!
Благодаря предварително!
Цветомир Джерманов
искам да съобщя за загубена чанта с 2 фотоапарата и 3 обектива в района на "Морската градина" в Бургас, зад Гранд Хотел Приморец.. Това се случи на 25.10.2012 (четвъртък) около 16:30ч.
Чантата е черна, марка "LowerPro" с две значки на нея - една бяла, със снимка на фотоапарат и една черна, с графика на облаци и слънце.
В нея имаше 2 фотоапарата и 3 обектива и 2 ленти (Kodak Portra 160 и Kodak T-Max 100)
Апаратите са:
1. Praktika LTL 3 със сребриста метална част и черен ремък с метални кукички
2. Sony Cybershot DSC-T99 - сребрист
Обективите са:
1. Carl Zeiis Flektogon f2.8/20mm - много добро състояние, с лесно падаща капачка
2. Pentacon f2.8/29mm - перфектно състояние (почти неизползван) с предна и задна капачка
3. Pentacon f1.8/50mm - добро състояние,без предна капачка, с по-свободен ход на ринг на блендата от обичайното
За контакти, моля да ми пишете на:
tsvetomir.dzhermanov@abv.bg
или на лично съобщение в сайта.
Ще съм Ви признателен за оказаната помощ!
Благодаря предварително!
Цветомир Джерманов
За да коментирате, моля, влезте в профила си!