Популярни снимки за

Всички снимки

Ще правим ли календар тази година ?

Изпратено
Както е посочил Венци в горният пост 250бр. на 12 автори са приблизително 21 бр. на автор. Венци, ние с Петър взимаме 45 бр. И на мен ми идват в повече, но така е като съм кандидат за слава
Колеги, всеки трябва да си вземе бройките, за да не се чуди после бат'Венци какво да прави с излишъка
boerikovi
хубаво е да се уточняваме на лични , естествено за няколко автора ,които ме помолиха, ще редуцирам малко бройката ,надявам се и неавтори да си вземат по 5 - 10 бройки като миналата година ,мисля че няма да се "набълбукам" с тиража
А някаква "свободна квота" за COOL-еги, неучастващи в проекта, няма ли да има? Аз, на базата на предишното си участие знам, че никой от вас няма да съжалява за своята инвестиция в тази похвална инициатива! Тази година не се включих поради участието си в друг проект за календар (с пещерни снимки, може би се досещате ), но въпреки това 3 - 4 календара бих си закупил отма! Предполагам, и други ще искат, затова предлагам някой от софийските "апостоли" да се нагърби да събере заявките на софийските COOL-еги, останалите желаещи да се обърнат към своя регионален "апостол", пък каквото остане, ще си го делнете по равно (или по братски) - както си решите ...

Между другото, отзивите, които имам от миналогодишното издание, са много хубави, с една съществена забележка: не пише името или мястото на обекта от съответната снимка! Знам, че мнозина от творците тук са много чувствителни към всяка критична забележка, но вярвам, че бат'Венци не е от тях и ще направи необходимото за да отстрани този пропуск в интерес на широката публика!

За мен, естествено, това не е проблем - доколкото снимките са от България, много трудно може да ме изненадате с обекта.

Редактирано от автора , 07.12.2012 14:59:02

Изпратено
Понеже изпратих кадрото, мога да допълня за информация мястото - лесопарк "Липник" край Русе, по-точно: с. Николово, Русенско
има резон в това което казва ЦЕЦО ,тъй като и Лъчезар Бошнаков изяви желание да има надпис къде е снимано ,моля авторите в календара да подкрепят или отхвърлят идеята ... мисля ако слагаме надпис къде е снимано , то той да е дискретен ,вероятно някъде под снимката ... впрочем ето как изглеждаше януари от миналогодишния календар
предлагам по грамотните фотошопарчета да дадат идеи за разположение на месеца,шрифт с името на автора и тн
Аз съм "за", по-горе написах моето място. Но не съм много на "ти" с шопа... така че който Е, да помага!
Има логика за надписа, също така подкрепям идеята ако има такъв да е ненатрапчив и под снимката. Моята снимка е от Хисаря.

За шрифтовете ако някой има предложения за подобрения спрямо миналогодишния календар да казва. На мен миналогодишният календар ми харесва, но може би е добре да не е 100 % същият дизайн за да не се повтаряме...
"Има логика за надписа, също така подкрепям идеята ако има такъв да е ненатрапчив и под снимката." - и аз така

Моята снимка - с.Рохлева
колежке Боерикова, по-подробно требе - махала Пашалиева,село Рохлева, Община Велинград, Област Пазарджик, Южен централен регион на България ,кмет - Мустафа Пашалиев(ГЕРБ)
Аз, също подкрепям идеята, да се напише къде е правена снимката! Моята снимка-с. Лозенец, обл.Бургас!
Ако ще се пише къде е правена снимката, моята е Етрополски манасти.
Предложената от мен снимка е на Язовир Батак

Май от там беше....
Централна Стара планина, връх Купена
Предлагам към календара да приложим упътване с кратък туристически наръчик
july morning - Камен Бряг
Язовир Копринка край село Виден
На брега на Дунав край с. Ветрен

това е дизайна ,аналогичен с миналогодишния ,дайте мнения ,чудя се дали да остане, къде да сложа надписа с местото където е снимана и т н
Надписът с местата - вдясно, но шрифта с имената, линковете и местата според мен да е малко по-дребен.
Дизайна си е хубав
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола