Популярни снимки за

Всички снимки

на вниманието и на двата КУЛ форума

така .....
значи в ПЕРНИК има кукерски фестивал таз година

http://www.surva.org/p23_bg.html

и понеже
вчера култа споменаха за пленер....
това не е ли подходящо????
все пак сигурно ще има много мераклии да снимат кукери

проблема е че до сега не съм бил на такова мероприятие и не знам точно какво става

ми да го обсъдим а?
Ами аз съм мераклия и съм готов за пътуване
мм
май ще е Копривщица, за 2 дена (събота-неделя)
близо е до София, пътя до там предлага и допълнителни възможности за снимане
тези дни ще се провери как стоят нещата с хотелите и в понеделник ще пуснем форма за записване
28 е работен ден
28 е работен ден
верно????
ми аз като съм на свободна практика как ще го отработвам?!?!?!?!
Аз съм перничанка
Вчера бях на Перник и точно за това разпитвах родата. Истинските кукери обаче се събират по селата, имайте го предвид.
Мисля да ида.
jumbo никаква солидарност към трудещите се на нормална работна седмица хорица
мдам
таман дойде събота и неделя след като цяла седмица си си чоплил носа и хоп в събота ти се обажда някакъв и вика аре да ми снимаш това и това
а през седмицата не се сеща
Аз съм за. Виждала съм кукери до сега само в Банско, там е много интересно. МНД, а как да разберем в кои села да идем? Ние може да сме в едното срещнато случайно село, а те да си щъкат в другото
Мамеее! Казвай селото
И аз съм бил на кукерски фестивал (доста отдавна) и наистина си заслужава да се види, още повече пък да се снима - с тия шарени одежди и маски, интересно е!
ми тогава търся 80-200 за никон под наем
Джъмбо,че ти нямаш ли в оная магическа раничка? и от светлосилните ли или може и 4/5,6
нямам
оказва се че рядко ползвам
а ако купувам искам да е стабилизиран ащото съм стар вече....
а в момента нещо не достигат пари...
Ако се окаже че съм свободен ще взема и аз да дойда и тогава естествено ще ти го давам да пощракаш - АФ Никор 70-210, ако си обърнал внимание бях си го сложил на апарата докато Жоро Марков правеше фотосесията в студиото на Орфей
Мероприятието на Кулб Фото-Култ ще е в Копривщица, 21 и 22 януари.

За повече подробности и въпроси:
http://photo-cult.com/forum.php?c=2&t=8378
Фестивал на Кукери има в едно Пловдивско село което се казва Първенец, става бая яко и напечено по време на фестивала, селото се слави с това из цяла България, ще проверя как стоят нещата и ще пиша.
Аз поне мисля да отида хем ми е близичко, хем да пощракам малко и да видя ритуала.

Редактирано от автора , 15.01.2006 08:46:45

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола