Популярни снимки за

Всички снимки
Търся да закупя Canon Power Shot Pro 1 пълен комплект без чанта до 230лв.
Желателно е апарата да е без големи забележки.
За всякакви оферти или предложения тук и на ЛС
Или си отворил борса за фотоапарати или май не знаеш какво търсиш.
Старото ми предложение още е валидно - с чанта или без цената няма промяна.
Аз много добре знам какво търся,един от моделите които съм пуснал в обявите си.
За 300лв на дали ще го продадеш, тогава говорехме.Хубав е апарата но му падна доста цената.На мен също не ми трябват останалите неща дето вървят с него (дистанционно и чанта ).
Търся апарат пълен комплект (книжка,батерия,зарядно за батерията,кабели и кутия ако има но не е задължителна) с някаква карта 4-8гб.Тогава ти показах как вървят тези модели на Канон с нещата които аз търся.Все пак всеки сам преценява за колко да си продава техниката,не съм аз човека който да определям цените , няма и да бъда.Кой ще я купува обаче на тази цена е отделен въпрос.Аз давам толкова с най много 20лв отгоре но не и повече (но зависи от състоянието на апарата).

Редактирано от автора , 03.12.2012 19:20:09

O.K. изборът и решението са си твои; в обявата ми има посочено и 10% намаление, т.е. цената е 270лв и това е последно. Снимки на и от апарата имаш, състоянието му е перфектно. Ако решиш нещо друго - имаш ми координатите.
На тази цена още преди ти казах ,че просто няма смисъл да го обсъждаме
Имам s60 canon ,не е това което търсите ,но също е силен апарат с голям размер матрица ( 1/1.8 "CCD )спрямо масовите сапунерки ..има чантичка и карта CF , за цена можем да говорим на лично ..
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ei=jzC_UM6xH4bbsgbz8IHYCw&hl=bg&prev=/search%3Fq%3Dcanon%2Bs60%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DvBZ%26tbo%3Dd%26rls%3Dorg.mozilla:bg:official&rurl=translate.google.bg&sl=en&u=http://www.dpreview.com/news/2004/5/10/canons60&usg=ALkJrhi8w-62kX7dX3VzFkaodU7fe6s-IQ

Редактирано от автора , 05.12.2012 13:38:30

Не ме интересува s60,търся няколко модела но този не е един от тях.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола