Популярни снимки за

Всички снимки

Покана за мултимедиен спектакъл с фотографии на Владислава и Константин Евтимови

Каним ви на 9-ти декември на "Разговор с Лорка и Де Файя в кафенето на Чинитас". Студио 5 на НДК ще се преобрази в Барселона, а инициаторите за това са Арте Либеро. Точно в 19 часа ще ни потопят в магията:
Галя Павлова - мецосопран
Боряна Йорданова - сопран
Татяна Данова - сопран
Стелиана Баракова - сопран
Йолина Кацарова - сопран
Йордан Рибаров - бас, китара
Цветелина Начева - пиано

Ще чуем песни по музика на Де Файя и текстове на Лорка, като разнообразният репертоар ще се допълва от инструментални изпълнения на класическа китара и пиано.

За испанската атмосфера ще допринесе мултимедйната прожекция на фотографии от Барселона - градът, в който Лорка и Де Файя са общували. Автори на фотографиите са Константин и Владислава Евтимови. Концерт-майсторът на симфоничния оркестър на радиото Константин Евтимов този път ще акомпанира не с виолончело, а с фотоапарат в партньорство със съпругата си.

С музика и снимки ще се пренесем в Испания - страната на контрастните страсти, чувства и емоции, на контрастните усещания, мелодии, стихове. Испания - страна на темпераментни и неудържими страсти и в същото време страна, белязана от строгостта на католицизма и барока.

Билети: 7 лв.

Редактирано от администратор , 10.12.2012 08:56:43

Ще бъде прекрасно!!! Не желая, а съм сигурен в успеха на спектакъла! Жалко, че няма да мога да присъствам, но се надявам, че колегите ще преразкажат със снимки! Поздрави!!!
!
Сигурен съм в успеха на на начинанието и го пожелавам от сърце.
Наистина ми се искаше да мога да присъствам.
Поздрави!
Браво
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола