Популярни снимки за

Всички снимки

Кой е най-добрия фотоапарат за 2012г.?

Кой е най-добрия фотоапарат за 2012 година?

За мен това е Olympus XZ-1
Чудесно съотношение цена - качество.
Снимаш снимки и видео и не влачиш дисаги.

А за Вас?
Митко ,айде да подкрепя терзанията ти с авторитетни интернет класации :

най-добрата туристическа камера за 2012 - Никон 4Куулпикс АВ100
и

Никон Д5000 най-добрата ДСЛР камера за 2012
и

ако говорим за ПРОфи ДСЛР камери най-доброто е пак никон
NEO, странен избор за човек, който има Nikon D3 в профила си
ех ся Файтъра ако не подпали на тема Никон , няма да се включвам в класации обаче при тестовете на ново Sony NEX6 останах приятно изненадана....
sunshine_s то и аз кат четох въдторжените отзиви в сайта ти за некс 3 и некс5 взех та си купих едно сони некс5 за втора камера ,е сравнено с никона - останах твърде изненадан - не бих казал твърде приятно, почти съм сигурен ,че и некс 6-цата не ще ме изненада твърде приятно , е ако ми подарят една шестица ,може и да почна да го хваля , няма да съм неблагодарен , ама повече сони не купувам ,само продавам
... тия дни май ш го пусна за продажба - като нов двоен кит с опаковъчната кутия, направо от 1600 на 800лв ш го плесна,ще изненадам някой приятно
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=229&product=9679&show=additional
Днес разглеждах един Канон 450 но нещо не ме грабна.
честно казано мъчех се да го харесам ама не се получи.
Коя е най добрата кола?!?!?Коя е най добрата жена?!?!коя е най добрата химикалка?!?!? Коя е най добрата камера?!?!?..........тази която си направил част от себе си и може и тя да те почуства както ти нея.:) :) :)
ТАЦЕ ----най-добрите/по характер/ жени са перничанки ,колите - голф единички,химикалки - пернишките писалки ,камери - никонки тройки
... Панаир на суетата?! - защо пък, не?
Баща ми с е казваше така........ползвам: D40D:) :) :) Не, не мога да съм категоричен.
Ай какакя спартивная драма, дарагие телевизионни слУшатели ...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола