За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте,
Дядо Коледа ще носи на 6-годишния ми син първия фотоапарат. Представям си го с обикновени батерии(тип АА) и цена
някъде до около 170 лв. Посъветвайте ме според Вас Какъв фотоапарат да донесе дядо Коледа?
PS:Дядо Коледа засега разглежда:
-Фотоапарат Nikon Coolpix L25 + калъф Nikon + зарядно у-во Varta + 2 AA X 2100 mAh - 119лв.
-Фотоапарат Nikon Coolpix S30 + зарядно у-во Varta + 2 AA X 2100 mAh - 159 лв.
-Фотоапарат Nikon Coolpix L26 + калъф Nikon L-series + зарядно устройство Varta с 2бр. батерии 2100mAh - 169лв.
Но приема всякакви други предложения, за които благодари предварително.
Дядо Коледа ще носи на 6-годишния ми син първия фотоапарат. Представям си го с обикновени батерии(тип АА) и цена
някъде до около 170 лв. Посъветвайте ме според Вас Какъв фотоапарат да донесе дядо Коледа?
PS:Дядо Коледа засега разглежда:
-Фотоапарат Nikon Coolpix L25 + калъф Nikon + зарядно у-во Varta + 2 AA X 2100 mAh - 119лв.
-Фотоапарат Nikon Coolpix S30 + зарядно у-во Varta + 2 AA X 2100 mAh - 159 лв.
-Фотоапарат Nikon Coolpix L26 + калъф Nikon L-series + зарядно устройство Varta с 2бр. батерии 2100mAh - 169лв.
Но приема всякакви други предложения, за които благодари предварително.
Като цяло при компактните фотоапарати Nikon не са това, което са при DSLR-те. Казвам го, защото виждам, че си се спрял предимно на тази марка. Канон е много по-предпочитан в този клас фотоапарати.
Но в предвид това, че подаръка ще е за 6-годишно момче Nikon Coolpix S30 изглежда добър избор. Аргументите ми са, че са го направили по-здрав, а същевременно по-малкото мегапиксели ще ти заемат по-малко място на харддиска на компютъра. За тази възраст това ми се струва най-важното... и разбира се лакомствата за коледа...
Но в предвид това, че подаръка ще е за 6-годишно момче Nikon Coolpix S30 изглежда добър избор. Аргументите ми са, че са го направили по-здрав, а същевременно по-малкото мегапиксели ще ти заемат по-малко място на харддиска на компютъра. За тази възраст това ми се струва най-важното... и разбира се лакомствата за коледа...
Благодаря за отговора. Към Nikon се насочих защото преди няколко години купих на майка ми някакъв Nikon Coolpix L(20 ли, 21 ли) за около 140лв. със калъфче,зарядно,батерии(АА), че и малко триножниче. Съвсем на далавера... На всичко отгоре това Никонче може да зуумва(оптично, цифровото му го забраних) докато снима видео. Бях изумен. Доколкото ми е известно такава екстра е за по голям клас фотоапарати. Снимките му също стават. Та затова пак се загледах към Никона, но май тия към които съм се загледал вече нямат оптичен зуум на видеото(не че е болка за умиране).
И аз си мисля за Nikon Coolpix S30, че е удароустойчив, пък и уж под вода е можел да снима(не мисля да го пробваме). От друга страна пък другите два май дават по-добри снимки...Та не знам..
Не държа непременно да е Никон, така че ако имате някакво други предложения много ще ме улесните в избора.
И аз си мисля за Nikon Coolpix S30, че е удароустойчив, пък и уж под вода е можел да снима(не мисля да го пробваме). От друга страна пък другите два май дават по-добри снимки...Та не знам..
Не държа непременно да е Никон, така че ако имате някакво други предложения много ще ме улесните в избора.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!