За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
след така проведените дебати и различни мнения в предлагам средната програма.
събиране по обяд в хижата всичките , даи боже да е хубаво време барбекю на византииската крепост
намираща се точно до хижата .разходка до връх шеиновец на 8 км от хижата
за активно снимане на красива родопска природа.
след това вечерта се събираме в кръчма в града за обмяна на фотографски знания,същите можем да продължим да ги дискутираме и в късните часове в хубави дискотеки.
сега за записвания:
желаещи да спят(ако остане време) на хотел- 30 лв двоина стая за двама човека
за тези които са трима и искат да са заедно има хубави апартаменти в хотела на цена 38лв
желаeщи за хижа(тях ще ги помоля по бързо да се запишат за да я резервираме с I_ran)- 5 лв
предлагам от всички присъстващи да съберем общата такса от 50 лв за наем на помещението на хижата .
за тези които не ми знаят телефона 0888944734
ИЗНЕНАДИ за срещата в Свиленград!
Подготвили сме 3 ИЗНЕНАДИ за кефа на CoolPics4etata
Първа ИЗНЕНАДA
Sony ни предоставят за тестове по време на сбирката своя ТОП МОДЕЛ Sony DSC-R1
Любопитно ми е как ще се представи прехвалената сапунерка срещу Canon EOS 350D, Nikon D70s, Nikon D50, Canon EOS 20D, Nikon D70, Canon EOS 300D, Konica Minolta Maxxum 5D от които имамe налични :)
Втора ИЗНЕНАДА
Решение на Общината в Свиленград послучай нашето пребиваване там
"На 21.01. и 22.01.2006 г. Фото портала „3абавления с фотография” www.4coolpics.com ще проведе поредната си среща в град Свиленград, на която се очаква да присъстват около 50 фотографи/любители и професионалисти/ от цяла България. Ежемесечно членовете на Клуб CооlPics се срещат в различни български градове.
В Свиленград фотографите ще посетят и направят снимки на културно-историческите забележителности на околността и града. Присъстващите ще публикуват направените снимки в интернет на адрес http://www.4voolpics.com и чрез гласуване и обсъждане във форума на сайта, ще изберат най-добрите творби, които ще участват в изложба организирана от Община Свиленград и CoolPics.
За наи-добрите снимки ще бъдат осигурени награди от Община Свиленград."
вестник Екип 14.01.2005г.
събиране по обяд в хижата всичките , даи боже да е хубаво време барбекю на византииската крепост
намираща се точно до хижата .разходка до връх шеиновец на 8 км от хижата
за активно снимане на красива родопска природа.
след това вечерта се събираме в кръчма в града за обмяна на фотографски знания,същите можем да продължим да ги дискутираме и в късните часове в хубави дискотеки.
сега за записвания:
желаещи да спят(ако остане време) на хотел- 30 лв двоина стая за двама човека
за тези които са трима и искат да са заедно има хубави апартаменти в хотела на цена 38лв
желаeщи за хижа(тях ще ги помоля по бързо да се запишат за да я резервираме с I_ran)- 5 лв
предлагам от всички присъстващи да съберем общата такса от 50 лв за наем на помещението на хижата .
за тези които не ми знаят телефона 0888944734
Подготвили сме 3 ИЗНЕНАДИ за кефа на CoolPics4etata
Първа ИЗНЕНАДA
Любопитно ми е как ще се представи прехвалената сапунерка срещу Canon EOS 350D, Nikon D70s, Nikon D50, Canon EOS 20D, Nikon D70, Canon EOS 300D, Konica Minolta Maxxum 5D от които имамe налични :)
Втора ИЗНЕНАДА
Решение на Общината в Свиленград послучай нашето пребиваване там
"На 21.01. и 22.01.2006 г. Фото портала „3абавления с фотография” www.4coolpics.com ще проведе поредната си среща в град Свиленград, на която се очаква да присъстват около 50 фотографи/любители и професионалисти/ от цяла България. Ежемесечно членовете на Клуб CооlPics се срещат в различни български градове.
В Свиленград фотографите ще посетят и направят снимки на културно-историческите забележителности на околността и града. Присъстващите ще публикуват направените снимки в интернет на адрес http://www.4voolpics.com и чрез гласуване и обсъждане във форума на сайта, ще изберат най-добрите творби, които ще участват в изложба организирана от Община Свиленград и CoolPics.
За наи-добрите снимки ще бъдат осигурени награди от Община Свиленград."
вестник Екип 14.01.2005г.
Редактирано от администратор , 23.01.2006 18:24:41
Надявам се от варненската група да се уточним до неделя колко душе ще идваме
Plam - 3ма, Хотел, за 21.01
За хижата - 1
за хотела 3ма !
ivu, freemode и graphic да стягат багажа за Свиленград - ще раздавам плакетите и наградите от фото конкурса "Обработка на снимки ФAНТАЗИЯ"!
tam sam
pi6i dvama
svetal: де е тоя хотел?
аз май ще хидя на пленера
jumbo: Абе и ние май
доколкото си спомням пленер не сме обещали но със Светъл готвим изненади
kakvi iznenada? taka s iznenadite stana interesno mislq i az da doida
тъй тъйййй ..... незнам за кви пленери става въпрос ама ако котка не мине път засега сме 2ма ..... барабар със снежанката
Ами много ми се идва, откога се каня за някоя сбирка, ама трябва да проверя транспорта до там как е. Или да стягам Самарата
добре де няма да ръчкам с ръжена
приятно ви изкарване
приятно ви изкарване
jumbo ти няма да доидеш
не
ще ходя на пленер
ще ходя на пленер
и на теб
И аз идвам в хотела ама не сная сам или с някоя мадама
Хайде и ние в групата. Трима за сега Малката форумка рече, че иска в хотел
жерая ви приятно изкарване, подходящо време и страхотни кадри!!!
исках да кажа: желая
Със Светъл сме подготвили 3 ИЗНЕНАДИ за кефа на CoolPics4etata
Първа ИЗНЕНАДA
Да не берем срам, че от Sony го сравняват с Canon EOS 5D
http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/sony-r1.shtml
Sensor size 21.5 x 14.4 mm
10.0 million effective pixels
10.8 million sensor photo detectors
24 mm - 120 mm (5x) zoom lens
Memory Stick, Memory Stick Pro, Compact Flash (Type I or II)
ISO rating Auto, 160, 200, 400, 800, 1600, 3200
ПРИСЪСТВАЩИТЕ В СВИЛЕНГРАД ЩЕ МОГАТ ДА ГО ЗАКУПЯТ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА
ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗНЕНАДИ
Със Светъл сме подготвили 3 ИЗНЕНАДИ за кефа на CoolPics4etata
Първа ИЗНЕНАДA
Да не берем срам, че от Sony го сравняват с Canon EOS 5D
http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/sony-r1.shtml
Sensor size 21.5 x 14.4 mm
10.0 million effective pixels
10.8 million sensor photo detectors
24 mm - 120 mm (5x) zoom lens
Memory Stick, Memory Stick Pro, Compact Flash (Type I or II)
ISO rating Auto, 160, 200, 400, 800, 1600, 3200
ПРИСЪСТВАЩИТЕ В СВИЛЕНГРАД ЩЕ МОГАТ ДА ГО ЗАКУПЯТ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА
ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗНЕНАДИ
Редактирано от администратор , 12.01.2006 17:25:41
За да коментирате, моля, влезте в профила си!