Популярни снимки за

Всички снимки

bTV: Няма да спираме сигнала на 1 януари

малии родих се , как се бех притеснил че ш го спрат , и ферхундето , реза али чабуджик щеха да артисат
а битиви трътките , пардон хрътките ... няма как да не намерят някоя спукана търба от канализацията по празниците и да дигнат олелия ,защо аджеба мирише в тая държава...
Абе да ги спират.Хич да ги няма ще е по-добре.И без това от години само с помия ни заливат.Мятат си от канал на канал едни и същи скапани филмчета.Лично аз мога и без тях.
Питам се защо още не са хапнали дървото затова,че казват на зрителите към кои доставчици на ТВ да преминат.Ето затова я мразя тая смотаняшка жалка телевизийка,защото промиват мозъци и правят хората на балами.
........
Сега ще кажат как това го правят единствено в името на уважаемите зрители Немога да понасям ехидните им физиономийки,скапаните им репортажи на живо и сополивите им предавания и филми

Редактирано от автора , 30.12.2012 10:38:10

Без BTV
2,249 likes · 3,728 talking about this

http://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B5%D0%B7-BTV/351699461594999
Помня времето в което се "роди" новата телевизия БТВ.Тогава на младите и неопитни ентусиасти най-куцаха новините,които бяха смешно кратки и безмислени.Неграмотни,така да се каже.Сега в днешно време когато мина доста време имаме ... медия със самочуствие,което буквално изтласква зрителя до стената с вдигнати ръце.Това е осмислянето на утвърденото присъствие вече толкова години.Бих казал пречупено през призмата на балканският манталитет.Сега новинарският блок е също толкова безмислен,но учудващо пълен с новини,които се поднасят хаотично сякаш си пуснал CD плейра на произволни песни.Неграмотна журналистика,която изкривява заключенията от новините.Нежелание да се осветли хубавото което прави бъргарина и демонстративно подчертаване на пошлото и потресаващото от българското ежедневие.Това е толкова професионално,че съчетано с тъпите реклами на група хай-ню-фентъзи идиотите които дават идеите ... нещата стават непоносими.Отвреме на време се пръква някоя супер хуманна идея ,която се набива в главите на всички като "Да изчистим България за еди колко си дни" .Гледахме ТВ -шоу в което пяха "суперстар" персонажи,които тръпнеха да се покажат в тв пространството с новите си тоалети и да почешат поумрялото си его.Пък целта уж била да събират пари за сираците.Но забележете - Ние трябваше с SMS си да даваме на децата и да ръкопляскаме пред телевизорите, пред фалшивите изпълнения на щастливите участници.После имаше и "цап-царап" ,като процент на приходите,които отиде в държавната хазна.Какво стигна до децата след това никой не разбра...
Абе при положение че на Бъдни вечер и Коледа пак си излъчваха турските сериали какво има да ги коментираме.Те наистина не заслужават да бъдат и коментирани дори.Да си спомняте поне на един голям български празник например 3-ти март да са излъчили нещо свястно по повода,един филм на тази тематика да са пуснали при положение че имаме много хубави филми за този период - ами доколкото си спомням не са но не пропускат със сополивите им турски сериали???Не случайно някои им казват БосфораТВ
https://www.facebook.com/pages/Без-BTV/351699461594999?ref=stream
Е-е-е, вярно, че имаше някакво би-ти-ви..! От години не съм го гледал...
Да живеее Замундата - без новини, без черна хроника, без турски сериали. Да е жива и здрава в пъти повече и Читанката - Да живее свободният избор на това какво искаме да четем, слушаме и гледаме. Долу американския образец за промиване на мозъци.
Ааааааа забравих да почета и Колибката!
Днес, в навечерието на Новата година БТВ -то излъчи вълнуващ научно-популярен филм за мастодонти,черипи на извънземни и извънземни.Изложиха една обширна и хаотична ретроспекция с разговор на очевидци.Материала бе озвучен c вълнуваща музика изостряща сетивата като във хорър-муви.Това много ми подейства,като повиши празничното Ми настроение.Някак си научно одухотворен се почуствах,че извънземните ни наблюдават и вероятно напътстват....Ако след 12.00 сте навън и сте се загубили... търсете светлини в небето!
Весело посрещане на Новата година!
Взех една дълга вилица от тия дето жената си бърка манджите, заголих от едната страна TV кабел за антена, и го вързах за вилицата а от другата страна - в антенния вход.
Закрепих вилицата на пердето :)
Настроих автоматично TV тунера и те това е - който иска си гледа Босвор TV Безплатно.
Идния месец Булсатком обещаха да намалят таксите

http://4coolpics.com/show.php?ord=new&id=627399

Редактирано от автора , 04.01.2013 13:29:20

Ти явно си колега , ама да пожертваш цяла вилица от домашния сервиз, си е...живо кощунство! ........... Има толкова добри неща, за гледане, извън тая програма!
Сега пробвах със стайна антена и цифровия им сигнал на БТВ се хваща без проблем,също и на ТВ7.

Редактирано от автора , 05.01.2013 13:19:44

Абе чета, чета, и си мисля... Не съм малцинство явно в отношението си към тази телевизия. Щото и на мен хич няма да ми липсва.

Дори бих се зарадвал, ако изчезне, но едва ли. И да изчезне, ще се пръкне друга с подобни маниери и стил.

spstefanov: Напълно си прав, поддържам те!

Сам как ще си плащат не устойките за рекламите...:)
От нета:

"Станах рано призори,
пуснах телевизора и гледам -
НЯМА ЬТВ!

Разтърквам сънени очи,
пак поглеждам -
НЯМА ЬТВ!

Кафето готово е, нали,
пийвам си, поглеждам телевизора -
НЯМА ЬТВ!

Работата днес ще ми спори,
щото в ефира,
НЯМА ЬТВ!

Хората са по-усмихнати, добри,
защото Булсат,
НЕ ИЗЛЪЧВА ЬТВ!

Вечер пускам аз да гледам новини,
с радост забелязвам, че
НЯМА ЬТВ!

Господ нека благослови,
този, който
ОТЪРВА МЕ ОТ ЬТВ!

Стана късно, вече ми се спи,
телевизорът свети, но
НЯМА ЬТВ!

Заспивам. Сънувам сънища добри,
защото днес,
АЗ НЕ ГЛЕДАХ ЬТВ!"

bTV е антибългарска медия , но няма кой да я спре
jalko,takmo misleh da mina kam bulsat
graal_74 mineti de , mineti ima promociq - pla6ta6 za10 pravqt ti12 ...... meseca abonat
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола