Популярни снимки за

Всички снимки

Победителите във фотоконкурса "Сладки деца на вълшебни места"

Жури в състав:
1. Николай Николчев - представител на Артекспрес2004
2. Георги Стоев - Mr_G - представител на Cbox.biz
http://4coolpics.com­/Mr_G
3. Любомира Бандерова представител на списание 9 месеца
4. Елена Йоскова - Стефанова -elenajs
http://4coolpics.com­/elenajs
5. Стефан­ Димиев - Dimiev
http://4coolpics.com­/Dimiev

оп­редели победителите в конкурса "Сладки деца на вълшебни места" и участниците в онлайн фотоизложба.

Фото конкурса се проведе с любезното съдействие на АртЕкспрес 2004 - Партньор на професионалисти
http://www.ramki-bg.com/

и CBOX.BIZ - Професионални хостинг услуги и регистрация на домейни
http://www.cbox.biz/

МЕДИЕН ПАРТНЬОР НА КОНКУРСА - СПИСАНИЕ "9 месеца"
http://www.9m-bg.com/

Всеки един от членовете на журито изпрати класирани от него пет снимки (От първо до пето място). Първо място - 5 точки, второ - 4, трето - 3. четвърто - 2, пето - 1 точка

Наградата на публиката - Ваучер за 100 лв за разпечатване на фотография - една или повече, върху немска канава Hahnemuhle или фотохартия по избор, лакиране, опъване на канавата върху подрамка и рамкиране - създайте собствен арт-шедьовър!
спечели Alatriste със снимката "Дали ни виждат..."

Нагр­а­д­и на журито:

Първ­о място:
Ваучер за 150 лв за разпечатване на фотография - една или повече, върху немска канава Hahnemuhle или фотохартия по избор, лакиране, опъване на канавата върху подрамка и рамкиране - създайте собствен арт-шедьовър!
спечели Драга Сапаревска - gorgonbg със снимката "Приказки под шипковия храст" - 12 точки

Второ място: Eдногодишен хостинг пакет "Стандарт" с безплатен домейн
спечели ZimendeN със снимката "Lance Armstrong от Медени поляни" - 5 точки

Трето място: Ваучер за 50 лв за разпечатване на фотография - една или повече, върху немска канава Hahnemuhle или фотохартия по избор, лакиране, опъване на канавата върху подрамка и рамкиране - създайте собствен арт-шедьовър!
спечели Васил Анастасовски - backoa със снимката ":-)" - 4 точки

Поощри­­телна­ награда на CBox.biz: - Eдногодишен хостинг пакет "Стандарт" с безплатен домейн
спечели Антон Донев - Donsky със снимката "The Lonely" - 4 точки

Честито!

В онлайн изложбата ще участват всички наградени снимки плюс номинираните от журито:

снимка: Да прегърнеш мечтите си

автор:arthuro

снимка: Нека да е лято

автор:vesi_127

снимка: Очакване...

автор: beaver

снимка: моята люлка...

автор: teototi

снимка: Още малко да порастна...

автор: arthuro

снимка: Златната река

автор: vesi_127

снимка: Мина във вълшебния тунел

автор: gorgonbg

снимка: Каква вълшебна гъбка, мамо !

автор: LKK

снимка: Без име

автор: jordan

снимка: Без име

автор: mevita

снимка: В есенната градина

автор: gorgonbg

снимка: Опит за рали по тротоарите

автор: Djoro

снимка: Есенно слънце

автор: Alesis

снимка: Ева и есента

автор: desiignat

снимка: По един нов свят всеки ден

автор: arthuro

Запазваме си правото да включим в изложбата и снимки, които са изпратени допълнително като резерви за изложбата.

Редактирано от администратор , 13.02.2013 08:57:16

Честито на победителите !
Благодаря ти, mevita!
Благодаря на журито! Много приятно ме изненадахте!
Успех на всички през Новата година и още много хубави снимки!
Честито!
Честито на Всички!
Честито!!!
Честито на победителите и браво на журито Успех с изложбата :)
снимката на Драга Сапаревска - gorgonbgу определено е изпипана технически , добре снима девойчето , е според мен има елемент на позиране и е малко встрани от темата, ала то комай-комай 99% от снимките са далеч от темата,ако освен техника погледнем и на творческата страна при участниците на мен лично ми допада подхода и реализацията на снимките на авторите - jasra,mevita и desiignat

... и /според мен де/ е крайно време журито да се подбира маалко по разнообразно ,така и така не се се гледат на хартия , не е нужно лично присъствие , аз бих поканил например някой БГ фотокапацитет - Денис Бучел,Ваня Бучел, Колов, себе си и т н
Честито на всички! Щом моделите са дечица - снимките винаги заслужават внимание :)
От селектираните и представени на екрана 20 броя снимки, избора на журито и наградата на публиката е правилен. И двете снимки излъчват чистотата на детето и непринуденото им присъствие. С лично мнение , че само 20 броя снимки не са достатъчни за една изложба и представа на общото ниво, поне 30-36 броя трябва да са. Успех на журито, победителите и всички, всички участници в конкурса !
Конкурсът си има правила, които гласят, че финалната селекция се прави от жури, което избира измежду 100-те фотографии с най - висок рейтинг /това са първите 5 страници от конкурса/. Е нека да дойдат и Денис и Ваня Бучел или който там се сетите корифей във фотографията и да сторят "чудо" и да намерят нещо по-добро сред стоте :))))
Честито на победителите и участниците в изложбата!
Селекцията е хубава! Поздрави за победителите, номинираните и журито НО, ако бяха спазени правилата, някои от снимките в нея нямаше да са тук....
Е, аз съм се придържала към правилата с риск да кажат, че има възможност и за по-разбиращо от фотография жури
Благодаря за наградата !
Живи и здрави през Новата година и повече позитивни емоции с фотоапаратите :)
Приятно съм изненадан. Благодаря на журито за прилагането на специален избор, към една не особено забелязана снимка!
Поздравления сърдечни към отличените, участниците, журито, организаторите и всички останали, съпричастни към идейния конкурс!
Отличителните знаци на победителите са поставени. На участниците в изложбата ще ги поставим след като стане готова.
Честито!
А моят фаворит не се появи, което ме изненада.

Честито на всички наградени и отличени!
Бъдете отличници в това, което правите и занапред!
Желая Ви успехи!
Честито на победителите!
Очаквах повече кадри на desiignat да бъдат включени поне в изложбата,както и на Blackthrone,kshivacheva,enjoint,krasi_ted,jasra,teototi...
Четете де:)
Горе, в края на пост
От: admin
Дата: 10.01.2013 16:19

"Запазваме си правото да включим в изложбата и снимки, които са изпратени допълнително като резерви за изложбата."
20 подбрани от журито снимки са съвсем достатъчни за изложба :)
Ама пък да не вземе пък някой топ автор да се разсърди сигурно ще се включат и още снимки :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола