Популярни снимки за

Всички снимки

Как и от къде да си изтегля Фотошоп

От скоро използвам огледално-рефлексен фотоапарат и ще ми трябва тази програма да си обработвам снимките.Досега ползвах Пикасата и някаква оригинална на Канон,но те ме ограничават доста.Давайте предложения и съвети,ще изслушам всички който може да помогне.
Линка на Стефанов е наистина добър. Според мен правилно си се ориентирал към фотошоп. За мен тази програма е най-добрата. Направо дава крила.
Да не забравиш и подходящата версия за твоя апарат на Camera Raw
Разбира се, че фотошопа през годините са излезни много софтуери за обработка на снимки, но като шопа няма. Успех

http://ptremovals.co.uk

Редактирано от автора , 27.05.2013 10:26:23

Има 3 варианта.
1. Купуваш си го за солидна сума!
2. Ползуваш пиратски и си носиш отговорност при нужда!
3. Ползуваш Gimp и никой не може да те пипне.Единственото което му липсва е 16 битов цвят на канал, но предстои всеки момент да излезе със следващата версия!

Изтеглен пиратски крие опасност от вируси ,троянски коне, борба с кодове и какво ли не!

Редактирано от автора , 10.08.2013 16:37:11

Абе така е, ама който е свикнал да фотошопи, като отвори гимп и гледа в точка поне два дни. Аз пробвах с гимп трудно ми е и трудно се ориентирам. Липсват ми стиловете на слоя и други благинки на които съм свикнал.
adobe пуснаха photoshop cs2 безплатно.Версиятя е старичка,няма интерфейс на български,но си е легална и за без пари повече от добра,ако не си някакъв маниак или професионалист.Напиши в нета photoshop cs2 free download .
Тук има няколко сайта които могат да вършат подобна работа като фотошоп. http://www.u-bg.blogspot.com/2014/05/top-5-saitove-za-onlain-redaktziya-na-snimki.html

Редактирано от автора , 15.02.2015 14:57:44

цитат от SSG
Има 3 варианта.
1. Купуваш си го за солидна сума!
2. Ползуваш пиратски и си носиш отговорност при нужда!
3. Ползуваш Gimp и никой не може да те пипне.Единственото което му липсва е 16 битов цвят на канал, но предстои всеки момент да излезе със следващата версия!

Изтеглен пиратски крие опасност от вируси ,троянски коне, борба с кодове и какво ли не!

Много точно казано! От опит мога да кажа, че доста проблеми може да имаш от пиратско копие... 

Откъде ги изравяте тия стари теми, не мога да разбера...
Аз не се учудвам.Има ли нови теми и на каква популярност се радват? Имаше една на Cielo за фотоизложба,svetkoo за видео продукцията му и няколко продажби на фото оборудване.

Като се замислиш ,не ти ли се струва ,че има малко емотикончета .Те са на път да заменят думите като форма на комуникация в този сайт и с тази популярност си мисля ,че не са достатъчни .Да пуснат например потупване по рамото ,бутилка с уиски за онези на които биричката им е слаба или са се справили по -добре от други и заслужават по -голяма почерпка.Де да знам , все съм си мислел ,че можем да комуникираме и да си казваме какво мислим , но явно греша...

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола