Популярни снимки за

Всички снимки

Туристическа агенция Payless.com $ обича $ авторите на 4coolpics.com

http://www.facebook.com/paylessbg

Тук всеки автор може сам да се намери .... окраден

С благодарност на stb за линка
Лелееее,вярно!
Тази вечер вместо да гледам снимки ще трябва да репортвам...

От такива отърване няма! Благодаря на Стефанов и Богдан :)
Благодаря за линка! Започвам да репортвам. Разбирам ги юнаците, че Флорида е далече, но не е това начинът....
Ма****та им.Изброих няколко мои.
Репортнах си снимките, давайте и вие! Днес бях написала авторите на снимките, които разпознах (не беше трудно), а сега гледам, че всичко написано е изтрито и съм блокирана -мога да гледам, но не и да пиша :)
Дожаля ми единствено да рапортувам снимката с малчуганите от Бачево. Близките на децата си ги бяха тагнали...
Писах и аз ама едва ли ще има ефект.Доста мои са чопнали.
Коко, това не са майките им дето са се тагнали - не жалей, а рапортувай! Поне за момиченцето съм сигурна, знам и нейното имe и това на майка й ;)

Редактирано от автора , 06.03.2013 22:35:55

Невероятно, но факт! Писах и получих отговор с поздрави.Снимките ми бяха свалени.Давайте смело да олекне страницата....

Редактирано от автора , 06.03.2013 22:50:49

Пффф..! Щом и аз се намерих!
Писах и снимките ми още си стоят.
Благодаря, Кали... репортнах и нея

Светльо, аз не си играя да пиша... направо репорт - досега винаги в рамките на 2-3 дена снимките са били сваляни

Ако на някой му е за пръв път ето едно полезно линкче:
https://www.facebook.com/groups/310391018980908/doc/360397737313569/
Благодаря,ще видя какво мога да направя
Писах им гневничко барабар с линковете към моите и ги свалиха. Отделно ги и докладвах. Излязоха с тъпото оправдание, че били наели маркетингова компания да им качи снимните.
Моите са ги премахнали, значи действа репорта!
И аз получих отговор с поздрави, и ми свалиха снимката след като им написах.
И моите са свалени след репорта. Хубаво е да се рапортуват, защото тези странички генерират приходи за някой... с нашите снимки. Понякога след много репорти закриват цялата страница... което лично аз намирам за най-справедливо (в предвид че пари ще видим през крив макарон). Те "членската маса" са си я натрупали, т.е. нашите снимки са си свършили работата, сега остава само да им пуснат заребяващите реклами на СПА центрове
Туй е болна тема и лично аз се уморих да пиша и рапортувам за "гепени" снимки.Поради тази причина се сетих за един виц в който се разказваше,как руснаците боядисвали луната червена в израз на патриотични чувства и обич към тогавашното знаме на CCCP.Американците видяли това и решили най-накрая да изпраскат един надпис Coca-Cola Бях решил да благодаря под сниките и да кажа,че съм публикувал други и да насоча вниманието на зрителската аудитория към моята страница във фейса. Смятам,че когато се споменава страницата от която се публикуват снимки с името на автора не е лошо.В тази връзка апелирам всеки да направи своя страница *фотографска,която да популяризира фотографа*снимките му и красивите места,които е посетил.Само така могат да се девалвират страничките на тарикатите,които крадат за да направят нещо,което не им принадлежи.Нека ние да показваме снимките си ,а не някакви знайни или незнайни момчета и момичета.Когато една снимка е отворена във фейса за разглеждане във фотографската страница на даден автор и се популяризира от там,то самите хора ще казват,че снимката е крадена.Мое мнение.
И аз ги докладвах, но има още доста снимки на куулеги :)
Това не е най-лошото! Има и по-лошо, да си видите снимките в салон, подписани от чужд автор. Слагайте дискретно воден знак !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола